Pumpa goriva opel vectra

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kumzarija
    CBC Član
    • 08.11.2011
    • 51
    • Bileća

Pumpa goriva opel vectra

Dakle problem je sledeci... Auto je opel vectra a 1991 godiste, 2.0i. Pumpa goriva, tzv ajnspric pumpa nakon voznje od 15 min se grije i gubi snagu. Stavi novu pumpu marke TOPAM (valjda made in PRC) i nece da radi, pati se i odmah se grije i nabija prevelik pritisak. Uzrok jer ventil pritiska goriva koji je kasno propustao i stvarao ogroman pritisak. Promijen ventil i tada pumpa radi odlicno ali ipak za razliku od originalne bosch malo zuji. Radi tako 7 dana i jedno jutro nece da upali, kucne po pumpi i ona proradi, ugasi i onda nece vise da radi. Reklamira pumpu i dobije novu iste marke TOPAM, ona radi 10-ak dana kao i prethodna i jutros da upali kad nece, kucne po pumpi i proradi . Za sad radi a dokle ce ko zna. Dakle je li neko imao ovakav problem, da li je moguce da su dvije pumpe lose? Sito u rezervoaru cisto.
    Last edited by kumzarija; 30.03.2012, 21:02.
  • astambura
    CBC Član
    • 19.10.2010
    • 84
    • Prnjavor RS
    • Grand cherokee 5,2

Odg: Pumpa goriva opel vectra

Moze biti do pumpi definitivno.....a samo budi siguran da je sve ostalo ok i sito i filteri cisti...
    sve sto mozes uradi sam...malo je onih koji to danas "mogu i zele",kako treba...

Comment

• kumzarija
      CBC Član
      • 08.11.2011
      • 51
      • Bileća

Sito cisto, filter nov stavljen. Jbm li ga, danas sve kinezi prave pa me ne bi cudilo da je do pumpe. Valjda se javi jos neko ko je imao takvo iskustvo...

Comment

• vladaomega
        CBC Senator XXL
        • 11.10.2010
        • 484
        • beograd

made in PRC to sve objasnjava

Comment

• Yugo45
          CBC Član
          • 16.01.2012
          • 59
          • Macedonia

Jednom sam dobio opkladu da je bobina defekt.Decki probali novu,opet ne pali Yugo.Ja opet kazem bobina je . . . promenili 4 nove opet ne pali Padne opklada ,odem kuci uzmem staru za koju znam da je ispravna i upali od prve .Znas i sam odgovor na tvoje pitanje,uzmi oriignalnu od proverenog trgovca i nemas muke.Bolje plati jednu skuplje nego te PRC .

Comment

Working...
          X