problem sa opel vektrom b 1,8 16v nema varnicu na 2 i 3 cilindar zamenjena bobina ali i dalje isto dali neko zna sta je u pitanju
opel vektra
Collapse
X
-
Odg: opel vektra
probaj kablove druge imao sam problem sa istom takvom, imala je sve varnice ali pocne da trokira.Menjao sam bobinu isto, stavim stare kablove(polovne) extra sve, a posto sam kablove te polovne bio uzeo da probam da li je do njih vratim coveku i odem kupim nove kad ono opet trokira Istina manje.
-
-
Ne da je moguće, nego sam stoposto ubedjen a sa 1000% mi se javlja da je u kvaru ecu ili nešto drugo.
Odavno nisam video dijagnozu koja je ovoliko tačnaTečo, gledaj uči se i plači
Comment
-
-
Re: opel vektra
ne bih da se hvalim ali ovakvu dijagnozu bih i ja mogao da napisem.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Tečo, druže opusti se, zar ne vidiš da se sprdamo sa dijagnozom... cccc pa gde ide ovaj svet neam ni šale više...
I Franju ste mi isprepadali, iskoči iz šume na livadu, napiše nešto i bež mazad a onda se seti "ma mogao bih i naebati" pa opet skok a livadu, briši poruku pa opet bež u šumuPa sad viri iza drveta da vidi šta će biti
Tomi,
Dijagnoza crko je ECU il inešto drugo je skroz tačna jer sem ECU-a je sve ostalo nešto drugo a ako Teča baš insistira može drugo da se podeli na treće i deseto svejedno
Moraš to malo više i opširnije opisati ako misliš dobiti neki smisleniji odgovor...
Comment
-
-
Naravno da je sve bilo sala i da bez opsirnijeg pisanja,tesko mozemo sa sigurnoscu pomoci.Stoji i to da druga bobina mozda ne valja,moguce da ima nesto nakaceno na toj zici sto okida bobinu na 2 i3 cil. ili da je ista u prekidu,moguce i da je ono najgore ECU.Secam se jedne korse kojoj nije radio prvi cilindar zbog kvara drivera za varnicu u ECU...musterija donela drugi racunar,opet ne radi prvi cilindar... i ovaj put je bio kvar na ECU,ali na driveru za prvu brizgaljku.
Da tuga bude veca i treci racunar crkne posle tri meseca zbog kvara na ECU i opet driver prve bobine....sta reci musteriji,kad je oba puta temeljno pregledana instalacija i nije bilo ostecenja...evo sa cetvrtim ide vise od godine dana.
Comment
-
Comment