Menjao a u medjuvremenu cackao jos par stvari pa zajebo jos nesto sem kape i ruke. Posle sve vratio i proradilo.
Yugo se ugasio u toku vožnje i nece da upali
Collapse
X
-
Menjao sam razvodnu kapu i razvodnu ruku, ali pri prvoj montaži se nisam bas nesto pomucio da vidim jer baca varnicu, jer nisam imao vremena. Ali sledećeg dana sam sve detaljno pregledao, sklopio sve i na kraju je bacao varnicu, pa sam ga upalio. Po mom misljenju je bila kapa problem jer je naprsla sa spoljne strane na priključcima za kablove. Prethodnih nedelja je pucalo u karburatoru kad dam jaci gas, pa sam na kraju skapirao da baca varnicu na sve strane i da zato puca.
Comment
-
-
Sad imam novi problem, vezano za ovo. Tesko pali samo pri prvom palenju, kad je motor hladan. Palim na plin. Svako sledece palenje upali na zub.Probao sam da podesim vise puta palenje, i sve bude ok, vuce super, motor dobro radi. Sta može biti?
Comment
-
-
Kad je hladan motor trebalo bi da pališ na benz i tako odradi par minuta da motor počne da diže temperaturu a sa njim se greje i isparivač, da ne bi zaledio, iako se to leti retko dešava. Uspu bi benz sistem održao u životu. Inače ima jedna caka koja malo pomaže ko baš hoće da pali hladan motor na plin, prvo zaverglaš pa onda aktiviraš sauh.
Comment
-
Comment