Problem megan II 1.5dci, slabije vuce.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Milan_3250
    CBC Početnik
    • 01.11.2008
    • 6
    • uzice

Problem megan II 1.5dci, slabije vuce.

Imam 2-3 problema sa meganom II 1.5 dci,prvi problem, odavno vec mi slabije vuce u nizim obrtajima u odnosu na druga 2-3 koja sam vozio i koji u nizim obrtajima idu osetno bolje od mog, kod mog auta kad je malo veca uzbrdica moram bas da stisnem gas (da se onako bas prodere) da bi uhvatio visi stepen prenosa, a i tada nekad nece da povuce pa moram da vratim u manju, egr ventil je ciscen i ne dimi ni malo.Drugi problem mi je poceo od skora, a to je da mi ne vuce kao pre od 1800 obrtaja pa gore nekako mi mnogo ravnomerno vuce, ide on ali nemam onaj osecaj kao pre kad ukljuci turbinu punom snagom, oseca se uzbrdo i u preticanju( isao sam kod majstora, dam mu da provoza on kaze me ide ti super, a ustvari ga mrzi da se bakce, uzme mi pare za redovan servis i ono sto moze da zameni za 5 min jer mu je uvek guzva u servisu ).Treci problem , rucica menjaca mi ima luft levo desno bas dosta, kad je u brzini moze se pomerati kao na leru, inace precizan je i nema problema sa ubacivanjem u brzinu samo me nervira sto je tako labavo.... da li je neko imao slicnih problema ako jeste nek kaze sta je radio ne mogu vise da se nerviram
Working...
X