pomoc za Seat Ibizu
Collapse
X
-
pomoc za Seat Ibizu
imam isti ovakav automobil, imam problem ponekad mi se pali kontrolna lampica i slabije vuce. ponekad nece da upali iz prve samo vergla, pa kada izadjem iz kola zakljucam i posle nekog vremena opet sednem, upali normalno. kada auto ode na dijagnostiku ne pokazuje nikakav problem. molim nekog da me posavetuje i kaze mi sta to moze da bude.? unapred hvala
Tags: None
-
-
Originally posted by cipiripi9192 View Post
Koja kontrolna lampica se pali?
Kod ovakvog problema, najčešće se radi o nekom lošem kontaktu, tipa loša masa, ili džekovi (konektori), što dijagnostika ne pokazuje.
Greške sa EGR, katalizatorom i injection, ostaju sačuvane, često i ako su sasvim druge prirode, pa i izazvane navedenim lošim kontaktom.
Na to navodi i činjenica, da se to dešava samo PONEKAD!
-
-
Pošto je tvoje znanje o funkcionisanju automobila jako loše, (postavio si sliku, kako da znamo koji je motor i ostalo u autu ), najbolji savet za tebe je da potražiš boljeg majstora. Neki koji ume i ima čime da iščita greške iz memorije, za početak..."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
Comment