pomoc za Seat Ibizu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cipiripi9192
    CBC Početnik
    • 07.10.2012
    • 1
    • Sombor

pomoc za Seat Ibizu

imam isti ovakav automobil, imam problem ponekad mi se pali kontrolna lampica i slabije vuce. ponekad nece da upali iz prve samo vergla, pa kada izadjem iz kola zakljucam i posle nekog vremena opet sednem, upali normalno. kada auto ode na dijagnostiku ne pokazuje nikakav problem. molim nekog da me posavetuje i kaze mi sta to moze da bude.? unapred hvala
  • Franjo
    Banovan
    • 14.08.2009
    • 2831
    • Inđija - Beograd
    • Renault megan II res

Originally posted by cipiripi9192 View Post
    ... imam isti ovakav automobil ...
    Lep ti je auto, ali je običaj, da se da više podataka, kao: tip motora (zapremina, gorivo), godište, koliko je prešao (ako je pouzdan podatak) i sl.

Koja kontrolna lampica se pali?

Kod ovakvog problema, najčešće se radi o nekom lošem kontaktu, tipa loša masa, ili džekovi (konektori), što dijagnostika ne pokazuje.

Greške sa EGR, katalizatorom i injection, ostaju sačuvane, često i ako su sasvim druge prirode, pa i izazvane navedenim lošim kontaktom.

Na to navodi i činjenica, da se to dešava samo PONEKAD!

Comment

• comi 1342
      Moderator
      • 28.09.2005
      • 1126
      • NS
      • Giulietta ,PUG 106,

Pošto je tvoje znanje o funkcionisanju automobila jako loše, (postavio si sliku, kako da znamo koji je motor i ostalo u autu ), najbolji savet za tebe je da potražiš boljeg majstora. Neki koji ume i ima čime da iščita greške iz memorije, za početak...
      "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
      "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

Working...
      X