auto upali, ali ne radi lepo, kada skinem trecu diznu vrlo malo reaguje da menja rad, a bilo koju drugu kada otkacim auto se ugasi, menjao sam diznama mesto i sve se isto desava, na auspuh pod turazom dosta dimi, gust dim
problem peugeot 307 2.0 HDI
Collapse
X
-
Ocigledno da na tom motoru fali vise stvari.U ostalom.i da je polomljena klackalica na izduvu,imaces "dobru kompresiju".Nalivanje goriva u karter ukazuje da taj treci cilindar stvarno ne sagoreva..zasto oklevati sa skidanjem poklopca ventila?A i usis je u problemu( zbog skupljanja creva)tako da uz put utvrdis gde je restrikcija.Morace da se garave ruke....
Comment
-
-
Originally posted by TECA View PostOcigledno da na tom motoru fali vise stvari.U ostalom.i da je polomljena klackalica na izduvu,imaces "dobru kompresiju".Nalivanje goriva u karter ukazuje da taj treci cilindar stvarno ne sagoreva..zasto oklevati sa skidanjem poklopca ventila?A i usis je u problemu( zbog skupljanja creva)tako da uz put utvrdis gde je restrikcija.Morace da se garave ruke....hvala ba interesovanju
Comment
-
-
ne stigoh da se javim ranije, skidan poklopac i bregasta i klackalice su OK, ni jedna nije polomljena, danas sam ga opet palio, mnogo neravnomeran rad i jedva da nekako primi gas ali posle na vecem broju obrtaja prima gas ali rad je nikakav, kao da ne radi jedan klip, danas sam otkacinjao diznu po diznu kada je auto radio i jedino mi se ugasio kada sam skinuo prvu diznu, a 2,3,4 samo menja rad a auto radi nekako na leru, kacio sam ga danas na dijagnostiku opet i ima jedna greska koja je uvek prisutna i ne moze se izbrise:
INTERMITTENT FAULT, DIFFERENTIAL EXHAUST PRESSURE SIGNAL, COHERENCE OF THE DIFFERENTIAL PRESSURE
Da neko nije imao slicne probleme?
Comment
-
-
-
To je samo jedan filter: skraćenicu dpf koriste francuzi, a fap englezi. Teško, da izazove takve probleme u radu. Uzrok treba tražiti negde drugde.
INTERMITTENT FAULT, DIFFERENTIAL EXHAUST PRESSURE SIGNAL, COHERENCE OF THE DIFFERENTIAL PRESSURE
Sve se može, sa velikom pouzdanošću, utvrditi dijagnostikom.
Comment
-
-
Isti problem imao i ja. Isčitali motorni komp i ispadne map senzor!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
Comment