Prsten za felne

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mladen03
    CBC Član
    • 17.12.2011
    • 25
    • Novi Sad
    • hyundai i20

Prsten za felne

Posto je precnik unutrasnjeg otvora na mojoj celicnoj felni veci od precnika ispupcenja na glavcini potreban mi je prsten koji cu uglaviti izmedju. Prsten moze biti plasticni i aluminijumski. Konkretno unutrasnji precnik prstena treba da je 54.1mm, spoljasnji precnik prstena treba da je 56.1mm, a sirina prstena 10mm. Gde ga mogu izraditi/kupiti u Novom Sadu?
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

kod strugara.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• mladen03
      CBC Član
      • 17.12.2011
      • 25
      • Novi Sad
      • hyundai i20

Nece da rade jer ne mogu da naplate vise od 1000din, a oni koji rade za te 4 male plasticne stvari traze 2000din. Molio bih i adresu ili kontakt onog koji radi tako nesto za pristojnu svotu.

Comment

• chobo13
        CBC Senator XXL
        • 01.05.2009
        • 1274
        • pozega,srbija
        • AUDI,VW

meni je strugar juce napravio metalne prstenove i platio sam 1500din....extra ih je odradio,jedino sto sam morao da ih podmazem zbog rdje.ranije sam imao plasticne,al vremenom su popucali...

Comment

• mladen03
          CBC Član
          • 17.12.2011
          • 25
          • Novi Sad
          • hyundai i20

Izvinjavam se zbog nemara, prstene sam nabavio. Nasao sam, jedva, strugara u Novom Sadu, izradio mi je 5 metalnih prstenova za 2000din (jedan rezervni u slucaju da mi ispadne neki da ne radim samo jedan). Neko bi rekao da je puno, meni je bitno da je posao uradjen valjano. Odneo sam mu crtez sa jasnim dimenzijama, rekao 5 komada i sutra dosao po proizvod Uradjeno je u "bocu", ne ispada nijedan evo vec treci mesec. Zadovoljan sam. Kome treba njegov kontakt, neka mi zatrazi na pp.

Comment

Working...
          X