Pozdrav klinac sam osmi sam razred drzim malu radionicu i popravljam aute iz komsiluka zvuci malo nerelano ali istinito cale je kupio reno laguna 98 caravan ali je motor n7q komperacija volvo reno immam problema nikako nemoze da se nasteluje potorsnja te 20l te 10l te 8l ne zavisi do vremena i ler cas je 1500 cas 1000 nemoze da se nasteluje nikako sta je uzrok kvara na plinu potrosnja a iste probleme pravi i na benzinu ali samo ler potrosnja je ok sta je problem..
Renulat Laguna
Collapse
X
-
Re: Renulat Laguna
Prvi problem je što si izgleda često bežao iz škole...
Drugi je taj što ti treba dijagnostika da bi mogao da vidiš parametre motora i raznih senzora koji utiču na njegov rad. Bez toga je popravka ovakvog kvara čisto nagađanje.
-
-
Prijatelju necu da se svadjamo 8 godina skolovanja sa samo 6 opravdana to je za pohvalu a pitao sam oko pomoci a mehaniku volim i ako necu tu skolu zavrsiti ja sam samo sa 7godina zamenio na mom kamionu ulje i filter ali u elekttornici se teze snalazim immam dijagnostiku zakacinjao sam nema nikakve greske.
Comment
-
-
Re: Renulat Laguna
Nemam ni najmanju nameru da se svađamo. Pričam ti za tvoje dobro, najiskrenije. No, da se držimo teme.
Ako nemaš originalnu dijagnostiku, vrlo je verovatno da nećeš uspeti da vidiš sve greške. Reno nije baš do kraja po standardu i samo prava dijagnostika može da čita sve. Doduše, nisam siguran da ta laguna ima obd II konektor. Moja ex, phase 1, 1997. godište, ga nije imala.
Comment
-
-
evo i novog problema
Problem sto mi se probusio ladnjak i cale sipao nisam bio tu tri boci praska i zatvorilo je posel godinu dana vozenje auto na cepu od hldanjka nom stop izbaca prasak onaj na cepu po 200g i kazance je sve u onom prasku sta da se radi
Comment
-
-
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
.........................
???
Ako nemaš ovo iznad na tastaturi, evo ti pa kopiraj, da bi te bolje razumeli.
Dobrodošao na forum, najmlađi me'aničaru dijagnostičaru u Srbiji, a i šire !
Da bi ti neko pomogao, moraš napisati i koji ti je plinski uređaj na autu, i u kakvom je stanju, pored znanja za sklapanje prostih i proširenih rečenica. A i kojom metodom je izmerena ta potrošnja plina ?
Pošto na benzinu radi Ok, temu ću uskoro premestiti u Plinski deo, gde će te dočekati strogi Ravnatelj..."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
Cela tema će biti izbrisana ako se ne navede
1) marka, model i godište automobila, kao i motorizacija
2) Model i starost plinskog uređaja i istorija servisiranja
3) Navede model dijagnostike sa kojom se testiralo vozilo
4) Ne uvede osnovna interpunkcija!!!!!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
Comment