Peugeot 307 hdi diesel - Problem sa svetlima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ognjanovic
    CBC Početnik
    • 23.11.2012
    • 4
    • Milutovac
    • Audi 80 jaje / Peugeot 307 hdi 2.0 diesel

Peugeot 307 hdi diesel - Problem sa svetlima

Cao drugari ja imam Peugeot 307 hdi 79kw skoro sam ga kupio pa ga jos uvek izpitujem i imam problemcic kada je neko vreme kasetofon radio dok je auto bio ugasen na ekranu mi se pojavilo economic mode i od tada nemam svetlo u kabini to jest kada otvorim vrata ne pali se.Takodje kada su mi upaljena duga svetla hoce sam da ih vrati na kratka.Ne znam sta se desava tako da ako je neko imao slican problem neka mi kaze sta treba raditi i dali mogu sam to da popravim ako je moja greska. A evo i slika...Pozzz.

• ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

economic mode je namesten da bi stedio struju. uglavnom udji u auto i sam upali i ugasi svetlo i vratices sve u normali.
    sto se svetla tice imas dve opcije. Rekao bi da su ti svetla namestena na automatsko paljenje to jes da su u poziciji O i onda hoce da vrati sam sa dugoga na kratko, a u drugom slucaju ti je crko ablender sto kod PSA nije nista cudno!
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• comi 1342
      Moderator
      • 28.09.2005
      • 1126
      • NS
      • Giulietta ,PUG 106,

Ekonomik mod treba da prestane kada ponovo upališ motor, ovo se ne dešava kada je sve ispravno. Za svetlo u kabini, proveri sijalicu na plafonu, da li je možeš upaliti prekidačem ? Reset, (skidanje kleme) ponekad reši takav problem ako je do softvera, a nekad mora dijagnostikom. Pošto su polovni automobili u Srbiji onakvi kakvi jesu, (sa ko zna kakvim dumpovima u tabli), nikome ne mogu preporučiti skidanje kleme na Pežou, uvek postoji rizik da nešto pođe po zlu ...
      "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
      "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• Ognjanovic
        CBC Početnik
        • 23.11.2012
        • 4
        • Milutovac

Drugari danas sam probao usao sam, upalio i ugasio svetlo u kabini medjutim nista se ne desava i dalje je ostalo isto a sto se tice dugih svetala palim normalno i dalje mi se desava da vrati sa dugog na kratko to je retko ali mi se ipak desava. Rizik mi je da skinem klemu jer sam i ja cuo da moze nesto poci na gore tako da mi ne gine dijagnosticki pa da vidim sta ce mi oni reci. Medjutim danas u toku voznje sam primetio da mi u zadnjem desnom tocku preko rupe puno lupa a napred mi se cuje kada negde smotam ulevo cuje se sa leve strane u tocku stvarno ne znam sta se desava.Kupio sam ga sa 110 000 kilometara samo sam 1000 presao sa njim i sve se to malte ne od jednom sada desava stvarno ne razumem.

Comment

• ada
          CBC Senator XXL
          • 04.06.2005
          • 2375
          • Novi Sad
          • Svasta nesto

Bicu sarkastican

Pa gde si nasao hdi sa 110000km. Daj i meni da uzmem jednog pa da se navozam kao covek!!! A garantujem da je u carinskoj onako opusteno bilo 250kkm samo su ti rekli da su morali da ga dizu i vracaju. Deda mraze ako te ima posalji i meni (za mene licno nije za trgovinu) jedan sa 110kkm.

Cuje ti se napred homokineticki verovatno, a nazad lezaj torzije. A sto se tice klemne slobodno skini i vrati. Nece se nista desiti. Kod za muziku ti netreba posto je pezo kodiran po sasiji.
          Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
          Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
          Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
          Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Ognjanovic
            CBC Početnik
            • 23.11.2012
            • 4
            • Milutovac

Moracu to u neki ovlasceni servis da proverim. Pa cemo videti sta ce mi oni reci. A sto se tice kilometraze to ne znam brate sve je moguce.Pozzz...

Comment

• tomamega
              CBC Senator XXL
              • 19.03.2009
              • 715
              • Beograd / Crna burma, prim. prev.
              • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Originally posted by ada View Post

Pa gde si nasao hdi sa 110000km. Daj i meni da uzmem jednog pa da se navozam kao covek!!! A garantujem da je u carinskoj onako opusteno bilo 250kkm samo su ti rekli da su morali da ga dizu i vracaju. Deda mraze ako te ima posalji i meni (za mene licno nije za trgovinu) jedan sa 110kkm.
              i.
              Bravo za komentar

Moj je 2008. godište a na satu je već 182.000 km (daj Bože da nije više). U prevodu, taj auto je sigurno prešao mnogo više i treba proveriti stanje celog auta.

Comment

• boban1982
                CBC Senator XXL
                • 14.03.2010
                • 1106
                • Batajnica
                • SAXO VTS-BIC

Originally posted by ada View Post
                Bicu sarkastican

Cuje ti se napred homokineticki verovatno, a nazad lezaj torzije. A sto se tice klemne slobodno skini i vrati. Nece se nista desiti. Kod za muziku ti netreba posto je pezo kodiran po sasiji.

307 nema torzije pozadi...

Comment

Working...
                X