Daewoo NExia, nece u drugu...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ludidzora
    CBC Senator XXL
    • 09.01.2012
    • 310
    • Banatsko Veliko Selo
    • Fiesta 200 iz mesta!

Daewoo NExia, nece u drugu...

Dakle u pitanju je Nexia koja je pocela da zeza sa drugom brzinom, neca da udje pa to ti je... Ako palicu menjaca jace povucem u levo, do kraja pa jos malo na misice, onda udje. Ako podignem onaj cuculj da bi mogao menjac jos levlje da ide zbog rikverca, onda mogu da nadjem drugu da udje glat... Sve ostale rade lepo, i ova druga nekad hoce, kako kad...

E sad jel moze biti da je nesto u menjacu, ili do onih polugica, to bi trebalo da je isti faznon kao na Kadett-u koji ima kracu palicu menjaca... Ako znate na sta mislim...
  • gorky
    CBC Senator XXL
    • 08.06.2007
    • 860
    • Vojvodina,Kikinda

imas zazor u polugama biraca brzina

Comment

• ludidzora
      CBC Senator XXL
      • 09.01.2012
      • 310
      • Banatsko Veliko Selo
      • Fiesta 200 iz mesta!

Mislis na te polugice izvan menjaca...? Jal moze to da se utegne kako ili mora da se menja?

Evo npr. jurtos je radio par puta, pa onda 2-3 puta nije hteo. Uglavnom kad ga saltam iz prve uvek udje, dok kad zeza, to je iz 3-ce - 4te kad ga vracam...

Comment

• gorky
        CBC Senator XXL
        • 08.06.2007
        • 860
        • Vojvodina,Kikinda

pa da na te poluge mislim,e sad ne znam u kom delu imaju zazora,to moras da vidis,ili kad si u gradu naleti do mene pa cu ti pokazati...

Comment

• ludidzora
          CBC Senator XXL
          • 09.01.2012
          • 310
          • Banatsko Veliko Selo
          • Fiesta 200 iz mesta!

Bacim ja oko za vikend pa vidim, a ako ne vidim, onda bi mogao naletiti...

Comment

Working...
          X