Dobar majstor za KIA vozila ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • danil80
    CBC Član
    • 23.04.2009
    • 51
    • Beograd

Dobar majstor za KIA vozila ?

Pozdrav za sve forumaše..

Zanima me da mi preporučite nekog dobrog majstora za KIA vozila.. Iz prostog razloga što su ovi "zvanični" preskupi, deru kožu sa leđa... Meni treba neki majstor koji mi neće štopericom računati satnicu, nego brate, zamena toga toga i toga, toliko i toliko, i aj zdravo Preciznije, model je Kia Sportage 2008. i treba mi za veliki servis na 90.000 km.

Hvala!
  • vladaomega
    CBC Senator XXL
    • 11.10.2010
    • 484
    • beograd

majstora ima samo napisi koji je motor benzin ili dizel i slovnu oznaku motora

Comment

• mupe
      CBC Senator XXL
      • 05.10.2006
      • 822
      • bg
      • Laguna 3 GT 2.0T 205

Isto pitanje zanima i mene, kao preporuka prijateljici. Sa autom nema nikakvih problema, ali pošto je van garancije napustila bi održavanje u ovlašćenom servisu. Auto je c`eed sa 1.6crdi/90ks motorom, 2008. godište. Prednost je da servis bude u austrougarskom delu Beograda.

Comment

• mupe
        CBC Senator XXL
        • 05.10.2006
        • 822
        • bg
        • Laguna 3 GT 2.0T 205

Ma samo je zgodnije kad je servis blizu, ako auto mora da se ostavi. Čuo sam da ima neki u genex kuli. Koji je taj preko mosta, ako je za preporuku?

Comment

• danil80
          CBC Član
          • 23.04.2009
          • 51
          • Beograd

Upravo tako.. I stvarno bih zamolio da preporuku.. Nebitno u kom je delu BG-a.. realno, nisam imao mnogo mogucnosti da se "druzim" sa majstorima, pa samim tim i ne znam.. Ali ne bih bas da odem kod nekog koji radi YUGA najbolje u gradu, al da KIU nije vido u zivotu, al ono, kao, ajde (da probam).. razumete sta hocu da kazem..

Comment

• vladaomega
            CBC Senator XXL
            • 11.10.2010
            • 484
            • beograd

problem je doci do delova po povoljnoj ceni za vozilo 2008god.nije problem zameniti kais i spanere.

Comment

• mupe
              CBC Senator XXL
              • 05.10.2006
              • 822
              • bg
              • Laguna 3 GT 2.0T 205

Sve u svemu, hrpa opšte poznatih informacija, ali ne i preporuka za dobar servis, što je naslov ove teme...

Comment

• comi 1342
                Moderator
                • 28.09.2005
                • 1126
                • NS
                • Giulietta ,PUG 106,

Molim bez spamovanja, telefone možete ljudima na pp !
                "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
                "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

Working...
                X