Treba mi mala pomoc,kako se skida elektro-podizac kod pasata B6,trebala bi se mjenjati brava za par dana,sistem je da kazem slican sa limom kao kod B5,imaju sarafi sroz okolo da se lim skine,ali oni sarafi koji drze staklo za podizac su izgleda zavrnuti sa druge strane,,a dok ne odvojim staklo nema vadjenja ni lima,ako je neko radio da objasni da je nesto nezeznem.Hvala
Pasat B6
Collapse
X
-
Trenutno auto nije tu pa ne mogu da uslikam,a ti otvori na limu se jasno vide kao i sarafi,samo sto sarafi nisu zavrnuti sa te strane sa koje gledam kad se skine tapacirung vec sa druge,znaci gledam u kraj navoja,ne u glavu,a kako prici od lima na drugu stranu,mora da ima neka caka,ali nisam je uspio pronaci...
Comment
-
-
slicno se skida kao kod B5.s tim sto su nemci napravili glupo resenje u smislu stezanja stakla za podizac.dva safa koja stezu staklo za podizac su m6 safovi 10 kljuc kod B5,a kod ovoga je obrnuto,glava safa koja steze staklo je sa unutrasnje strane,tj,do spoljnjeg lima a sa druge strane sa koje sa lakocom prilazis kad doteras podizac na one dve rupe je navoj i na samom vrhu navoja napravljena glava za mali torks kljuc koji sluzi da odsafis saf koji steze staklo,ali u tom slucaju moras kontra da ga okreces,tj,na stranu kao da ga stezes.ako budes imao srece da nije saf zapekao,mozda ga i osafis,al velika verovatnoca da ta glava za torks otpadne u samom pokusaju odvijanja.meni se to desilo par puta i velika ebada da se izvadi podizac.jednom sam vario maticu za vrh safa da bih ga popustio pa posle sekao....njeeesraaa....
Comment
-
-
Koje sr...Onda su te torx glave vec otpale posto je nekad prije vec skidan tapacirung jer na sarafima vidim samo navoj i nista vise,a gornji lijevi dio lima je odsrafljen bio nekad i savijen malo da se moze vidjei brava,vidio sam da je nesto malo ukrivljeno i kad sam te sarafe popustao lim se sam krivi par cm.Nece ni meni onda biti druge nego variti maticu i otpustiti,veliko hvala na odgovoru,sad bar znam sistem i da nema neke cake druge.
Comment
-
Comment