Audi A4 B7 2.0 TDI crni dim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Goran
    Moderator
    • 06.10.2004
    • 535
    • Vrbas

Granicna vrednost je 2.99. Malo je neobicno da samo jedna ima odstupanje, obicno idu u paru jedna u + druga u -. Inace korekcija moze da se odnosi i na problem sa cilindrom, ne znaci uvek da je dizna losa
    Originally posted by Dora
    Banovao me Goran
    Ako ne mozes da im objasnis, zbuni ih!

Comment

• Trive
      CBC Član
      • 01.07.2014
      • 47
      • Zemun
      • Audi A4 B7 2.0 TDI

premericemo kompresiju na drugom cilindru. a inace kvar za kvarom kaska... poceo da me zeza i menjac (blinkaju sve brzine i gubim rikverc), bar za menjac znam sta je i kosta dosta

Comment

• Trive
        CBC Član
        • 01.07.2014
        • 47
        • Zemun
        • Audi A4 B7 2.0 TDI

malo smo opet kacili na dijagnostiku.
        i dalje odstupa drugi cilindar sa vrednoscu od 1.65 e sad ako neko moze da mi pojasni sto on ne menja vrednos uopste kad potopim gas na tom cilindru a na svim drugim vrti i menja?
        da nije zaglavljena dizna pa naliva istu kolicinu non stop? u sredu teram kola kod bosiste da se dizne provere pa reko da vidim jel to pametno.
        inace ulje oko creva turbine je sa ibera... slivalo se posto je bilo malo labavo.

Comment

• Trive
          CBC Član
          • 01.07.2014
          • 47
          • Zemun
          • Audi A4 B7 2.0 TDI

dakle pogresan softver bio.
          drugar iz smedereva mi sve sredio. dpf jeste uklonjen ali softver koji je bio je katastrofa (kaze neki krekovani nema veze sa vezom) egr mi bio konstantno otvoren itd...
          sad je sve ok nema dima, cevi na auspuhu vec dva meseca se sjaje i nisu vise crne. ima malo dimcica pri paljenju ali to mi ne smeta posto mislim da treba da se doradi jos nesto.
          hvala na savetima.
          u svakom slucaju treba naci coveka koji zna posao

Comment

• smgoran
            CBC Početnik
            • 27.03.2016
            • 1
            • Sremska Mitrovica
            • Passat b6 BMR

Znam da je tema malo stara, ali molio bih člana Trive ako može da mi pošalje u PP broj telefona majstora (drugara) koji mu je otklonio problem. Imam Passata b6 2.0 TDI 125 kW, prethodni vlasnik mu je uradio DPF off i imam slične simptome pa bih voleo da proverim kod nekog ko se dobro razume u to, kako je urađeno kod mene. Hvala!

Comment

Working...
            X