tapacirung bmw 320

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • spider4
    CBC Član
    • 12.04.2012
    • 22
    • sremska mitrovica

tapacirung bmw 320

Zdravo drugari, opet ja imam muku sa ljubimcem...evo ovako stoje stvari. Posle kise ili pranja auta pojavljuje mi se voda kod suvozacevih nogu. Posto imam onu gumenu patosnicu nisam to odmah ni primetio a sad kad bolje razmislim to se desava od proletos. Jedno vreme je bio parkiran ispod neke nesretne visnje pa je padao cvet na auto i verovatno zagusio neki odvod...verovatno.Sad bih ja rado da raskupusam tapacirung ispred vozaca al nemam pojma odakle da krenem pa sad ako neko zna kako se to radi ili ima neku ideju moze slobodno ovde da napise, pozdrav.
    p.s. u pitanju je bmw 320d e46 2001
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• spider4
      CBC Član
      • 12.04.2012
      • 22
      • sremska mitrovica

Hvala drug ali sad vidim da sam napravio gresku u kucanju predhodnog posta, radi se o tapacirungu ispred suvozaca tj. gde suvozac drzi stopala, jos preciznije gde je suvozacevo desno stopalo tu je najvlaznije (mogu sutra da slikam i da okacim sliku), ja predpostavljam da se tu negde sliva voda. Hteo bih da raskacim taj tapacirung ali ne znam odakle da krenem... pa ako neko zna moze slobodno da pomogne

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

mozda si ti pogresio ali si dobio sta ti treba.

otvori vrata, uzmi flasu vode i sipaj na lajsne(sa spoljne strane). U cosku vrata, do auta, treba da tece voda. Ako ne tece ili samo malo curi, zapusen ti je odvod u vratima. Pada kisa, napuni vrata do prve rupe i prelije u kabinu ispod tapacirunga.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• b_samardzic
          CBC Senator XXL
          • 02.04.2005
          • 1557
          • Smederevo

Voda obicno ulazi kroz ventilacione otvore.

Ispod haube a iza pozarnog zida imas na kosevima odvode za vodu.

Tu se skupi lisce i blokira odvode pa voda kroz ventilaciju ulazi u kabinu.

Veci problem je sto tako mogu da blokiraju mehanizmi za ventilaciju i motorici klapni.

Comment

• Chubbs
            Everybody lies
            • 29.01.2006
            • 5807
            • Novi Sad
            • Audi A6 1.8T

Testing Vapor Barriers BMW: http://youtu.be/PgL3rTXAlsw

Comment

• spider4
              CBC Član
              • 12.04.2012
              • 22
              • sremska mitrovica

to ovako izgleda kod mene

inace probao sam i Chubbsovu ideju i nazalostvoda ne curi tamo gde treba, preciznije nasuo sam oko 2 dcl vode i to nije nigde izaslo tako da eto meni zanimacije za vikend. Hvala svima i pozdrav

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Originally posted by b_samardzic View Post
                Voda obicno ulazi kroz ventilacione otvore.

Ispod haube a iza pozarnog zida imas na kosevima odvode za vodu.

Tu se skupi lisce i blokira odvode pa voda kroz ventilaciju ulazi u kabinu.

Veci problem je sto tako mogu da blokiraju mehanizmi za ventilaciju i motorici klapni.
                Složio bih se sa ovim, prekontroliši ta creva koja ispuštaju vodu iz prostora isped šoferke kad se digne hauba.
                Drugi moguć ulaz je ispod šoferke, ispod stakla. Ulazi i preliva se. Ako nije lepljena šoferka i tu ima crevca za odvod...
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                X