Kadet 1.3i gasi se na leru kada se ugreje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • snoop
    CBC Član
    • 26.11.2006
    • 46
    • Zajecar

Kadet 1.3i gasi se na leru kada se ugreje

Pocelo je od pre nekoliko dana posto ne vozim auto zimi, upalio sam auto malo da radi u mestu, posle 10 minuta auto se sam ugasi. Inace kada je hladan (ne pali se nedelju dana) upali bez problema onda 10 minuta radi i ugasi se sam, posle toga moram malo duze da verglam i da mu dodajem gas da bi upalio, znaci nece da upali kao sto pali, samo okrenem kljuc... nego moram i gas da mu dodajem i kada upali malo da ga drzim na gasu da bi ostao upaljen i onda radi tako jos nekih 2 - 3 minuta i opet se ugasi... ne pali se lampica check engine, motor je dobar ne trosi ulje 1.3i je motor auto je 88 godiste
    Samo da napomenem da kada ga upalim (dok je hladan) ujutru radi tacno 10 minuta i onda se ugasi veoma cudno 3 puta sam merio vreme i tacno posle 10 minuta se ugasi...
    Onda posle toga pocne da se gasi kako kada posle 30 sekundi posle 2 minuta..
    Inace kada pritisnem gas i drzim na 1200 - 1500 obrtaja auto se onda ne gasi drzao sam tako skoro 5 minuta...
    onda sam krenuo malo da provozam auto poceo da seca kada sam polazio i kao da se gusi motor to je trajalo nekih 10 sekundi posle ok..
    samo hoce u voznji kada pustim gas ponekad se ugasi sam...
    jedan majstor mi je rekao kao mozda su svecice probile posto retko vozim auto ali ja to nesto ne verujem...
Working...
X