Kalimero ne piše često i puno ali do sada nije pisao gluposti. Biće smešno ako bude u pravu.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Izgleda da je u pravu. Oce kod opela kad zaglavi egr da gori lampica za kljuc. Sad se setih... Resavali smo problem egr simulatorom i plocicom za egr ako je ostao otvoren.
Bio danas majstor, inace caletov prijatelj... I rece prvo benzinska pumpa, posle kaze da mu otvorim haubu, a nije ga ni kacio na dijagnostiku da vidi greške...
Kad je otvorio haubu video je da je ovaj senzor sa slike otpao iz lezista i kacio PK kais koji je usled trenja isekao deo creva i plastike tog senzora. Posto ga nije bas presekao ne znam da li još uvek radi ili ne, ali je svakako za zamenu. Ne znam koji je to uopste senzor?
Nakon toga rece majstor da je u guzvi da zavrsi nesto i da ce posle podne doci da odslepa auto do radionice, pa ga nakaci i na dijagnostiku i vidi sta i kako... Nije bio, a ako se ne javi sutra svakako cu traziti drugog posto gubim zivce... Srecom pa imam drugi auto...
Ipak je bila pumpa uzrok zbog kojeg nije palila. Meni se cinilo da je cujem kad upalim kontakt, al sam se izgleda istripovao...
Medjutim, i dalje je ostao problem sa paljenjem narandzaste lampice sa automobilom i ključem. Ne znam kako, da li se opet tripujem, ali deluje mi da nekako ipak mirnije radi sada na leru i da je ranije pomenuti problem sa variranjem obrtaja nekako manji, skoro pa zanemarljiv.
Pomenuta lampica mi se ranije palila gotovo čim krenem, a malopre sam se provozao desetak km i upalila mi se tek u povratku. Ne znam kakve veze ima i da li je moguće da je sada problem manje izrazen (verovatno se tripujem), ali i dalje postoji, pa ću morati istraziti.
Zahvaljujem se svima koji su imali volju da pomognu. Plašio sam se da sam zbog duge voznje pod tom lampicom mozda prouzrokovao veću štetu koju inicijalno ovi naši majstori mozda nece otkriti, pa da vidim čemu da se nadam, bio nestrpljiv zato i pitah ovde
Stigla prinova, pa sam prezauzet, ali red je kad sam već tražio pomoć da i kazem sta je bilo sa lampicom. Naime, zadrzavanje ler gasa i paljenje lampice, bilo je prouzrokovano prljavištinom u kućištu motorića ler gasa. Očišćeno kućište, sve oko one klapne, vraćeno i auto ko nov
Comment