Renaul scenic 2 1.6 16v benzin problemi s lerom i paljenjem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sezdesetdevetka
    CBC Član
    • 25.11.2007
    • 76
    • Vrbas

Renaul scenic 2 1.6 16v benzin problemi s lerom i paljenjem

E ovako imam problem sa lerom (gasom?),Kod prvog paljenja na hladno auto se gasi ne drži uopšte ler,čim zaverglaš on odmah sastavi ali ako ne dodam i ne držim papuču od gasa momentalno se ugasi,to se dešava sve dok ne postigne radnu temperaturu.
    Zimus sam imao kontra problem i na najdebljem minusu je palio bez greške ali je dizao ler ido 3000-3500 obrtaja sa variranjima ono kao da sam blago turira,Kod majstora mi je rečeno da treba zameniti gumice na usisnoj grani što je i urađeno i sve je bilo uredu (palio normalno ler oko 1000) do nedavno kad je temperatura vazduha porasla opet je nastao problem sad ne drži ler uopšte.
    Uradio sam mali i veliki servis u nadi da će se možda prilikom skidanja u**** naći i rešiti problem ali ništa od toga....
    Neznam da li je do leptira,nekog senzora,dizni ili....
    Auto je renault scenic megan 2 1.6 16V čist benzin
    Niko nije savrsen
  • Keketarac
    CBC Senator XXL
    • 01.09.2007
    • 588
    • Novi Sad
    • Seat Ibiza 1.2 TSI

Step motor ili negde vuce fals vazduh.

Comment

• sezdesetdevetka
      CBC Član
      • 25.11.2007
      • 76
      • Vrbas

Prokleti falš vazduh,sve smo živo ispregledavali počinje da mi pada na pamet da se nije možda usisna pokrivila,plastika je šta znam...
      Niko nije savrsen

Comment

• ada
        CBC Senator XXL
        • 04.06.2005
        • 2375
        • Novi Sad
        • Svasta nesto

Problem kod tih modela senika je na samoj klapni gasa. Proveri sam dzek i kabal koji ulazi u dzek.
        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
        Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
        Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
        Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

Working...
        X