Rikverc svjetlo na Peugeot 2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vlado85
    CBC Član
    • 31.05.2016
    • 11
    • PA
    • 206

Rikverc svjetlo na Peugeot 2008

Kupio sam prije 20-tak dana Peugeot 2008 eHDI 1.6. 82hp 2014. godište i zaista je sjajan auto. Međutim ubrzo sam primjetio da mi ne radi rikverc svjetlo. Zamijenio sam sijalice na "fog lamp" i "reversing lamp" međutim i dalje ne rade (na slici ispod).

U dokumentaciji sam tražio da provjerim osigurač, međutim ništa slično nema. Postoji samo osigurač za prednje maglenke i prednja svjetla. Svjetla nazad nisam uspio pronaći.

Evo plana njegovih osigurača:

Pitanje je i da li su uopšte osigurači. Imam opciju za paljenje zadnje maglenke, ali ne radi kada se upali, kao ni rikverc svjetlo.
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Ako ne rade oba svetla u zadnjem braniku, onada liči da je u prekidu nešto što im je zajedničko, a to je masa, tj -. Isparati žice unazad od lampi, kod udaraca pozadi limari-farbari retko vrate sve od instalacije kako je bilo.
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• vlado85
      CBC Član
      • 31.05.2016
      • 11
      • PA
      • 206

Vozio sam električaru. Gledali smo tablu i na njoj signalizira da je zadnja maglenka upaljena, međutim ne izbacuje grešku na tabli da nešto ne radi. On misli da Pežo za to nije uradio signalizaciju greške. Takođe kaže da nije osigurač jer se lampica na tabli pali. Takođe ta greška nije pronađena ni na dijagnostici prilikom kupovine vozila.

Prekidač na mjenjaču nema potrebe gledati jer ne radi maglenka, što znači da je problem zajednički. On će pokušati da pronađe na AutoData kuda prolazi ta instlacija i da je isprati do kraja na kanalu.

Auto je uvezen iz Francuske sa lizinga, ima servisnu knjigu i nije udarano. Prilikom kupovine dva puta je urađen pregled vozila, međutim niko primjetio da ne radi maglenka i rikverc svjetlo.

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

to je pezo i normalno je da nesto ne svetli. a to sto nije udaren.... tesko....
        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Working...
        X