Renault Scenic ne vergla

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • antoniki
    CBC Član
    • 25.10.2006
    • 42
    • Pančevo

Renault Scenic ne vergla

Pozdrav svima!
    Molim za resenje problema na Renault Scenic ll, 1,5 dci, 2003. Posle ubacivanja kartice dolazi do otkljucavanja volana, pritisnem kvacilo pa zatim dugme "start-stop", dobijem potpun kontakt, ali anlaser ne vergla. Ostavim ukljucen kontakt, izadjem iz auta i direktno dam struju na automat anlasera i upalim auto. Zica koja ide sa automata anlasera na kutiju osiguraca ne dobija struju posle pritiska dugmeta "start-stop". Da li neko ima iskustva sa ovakvim problemom? Ako ima molio bih da to iskustvo razmeni samnom i sa svima koji budu imali slican problem. Hvala.
  • kalimero1
    CBC Senator XXL
    • 01.11.2010
    • 318
    • zagreb
    • c5

provjeri osigurače na plus klemi

Comment

• antoniki
      CBC Član
      • 25.10.2006
      • 42
      • Pančevo

Proverio sam sve osigurace. Glavne na plus klemi, one na kutiji osiguraca i ispod nje.

Comment

• b_samardzic
        CBC Senator XXL
        • 02.04.2005
        • 1557
        • Smederevo

Kad probas bez kvacila mora da te upozori na tabli da ga pritisnes. Ako se nista ne desava onda je taster verovatno otiso. Probaj da drzis dugme decetak sekundi pritisnuto.

Comment

• antoniki
          CBC Član
          • 25.10.2006
          • 42
          • Pančevo

Vec sam probao sa duzim drzanjem dugmeta za start i ne vergla. Ovo sto se tice upozorenja, nesto se ne secam a auto trenutno nije kod mene, jer sam ga dao vlasniku da se sluzi, uz objasnjenje kako se pali direktno. Sutra mi dolazi auto pa cu pogledati. Javicu se . Hvala.

Comment

Working...
          X