Subaru vruc nece da ide

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gorans
    CBC Senator XXL
    • 09.03.2010
    • 1525
    • Beograd

Subaru vruc nece da ide

Pozdrav majstori. Imam problem sa Subaru Legacy 2.5 boxer automatik 2002 god.
    Znaci dok je hladan ide kao raketa ali kako se zagreva tako gubi snagu i na kraju jedva da se pokrece. Vozio sam ga (nisam ja nego moj matori) u ovlasceni Subaru servis i ocitane su greske za Knok senzor i lambda sondu. Zamenjeno i nema rezultata. Zamenjene i svecice i kablovi i izmerena kompresija (12 na sva 4) i jos nesto su tamo prali i cistili i sve to je kostalo kao pola auta i opet nista. Sad sam mu i katalizator izbio i opet nista. Auto je inace u vrhunskom stanju ali to me izludjuje da ne smem da mrdnem nigde sa njim.
    Sta moze da bude jos,gde da ga vozim ili da ga surduknem negde u Dunav
    Svaki savet i preporuka su dobro dosli
    Hvala
  • sErGiO
    Moderator
    • 30.01.2007
    • 2769
    • Neko selo pored Beogr
    • Alfa Romeo 156SW

Ne verujem da moze ovako onlajn neko mnogo da ti pomogne ali ovako laicki bi rekao da treba odraditi dijagnostika u voznji. Znaci od hladnog starta da se prikaci dijagnostika i polako da se prate parametri dok se auto zagreva i u trenutku kad pocinje da pravi probleme.

Comment

• kalimero1
      CBC Senator XXL
      • 01.11.2010
      • 318
      • zagreb
      • c5

ja bi mu najprije sa dijagom izmjerio temperaturu prije nego ga upalim
      ako je viša nego okolina ne valja senzor temperature,ako to nemožeš probaj ga ištekati
      pa se onda provozaj vjerovatno če upalit ventilator ali te to nemora uzbuđivati ako auto ide
      opet senzor,bilo bi dobro sa dijagom pregledat parametre getribe,pogledat jel ima dosta ulja
      i kad je mijenjano.to su sve mogli pogledat u servisu za sat vremena.

Comment

• gorans
        CBC Senator XXL
        • 09.03.2010
        • 1525
        • Beograd

Upravo to se i desava da popali ventilatore kada pocne da gubi snagu i ne gasi ih a temperatura normalna

Comment

• kalimero1
          CBC Senator XXL
          • 01.11.2010
          • 318
          • zagreb
          • c5

pa onda ištekaj senzor i probaj komp če mislit da je motor hladan i auto če juriti
          a ti češ znati kvar.

Comment

Working...
          X