Pozdrav svima, imam vec duze vremena problem koji nikako da uspem da resim.. Dakle auto cimne kada se doda gas ali samo od skroz pustenog gasa znaci ne cimne ako se doda gas od vec pola dodatog gasa, vec samo od skroz pustenog gasa. nebitno da li samo pipnuo ili naglo dao gas do kraja, takodje kada pustim gas mozda prodje 1-2sek on cimne verovatno kada se vrati do kraja. Nikakav nepravilan rad motora se ne primacuje u leru tj dok stoji auto,savrseno prima gas dok je u leru.
Za sada je menjano sledece:
Svecice
Kablovi
Bobina
Klapna
Donji nosac.
Da ne bih vise bacao para hteo bih da vidim da li neko se susreo sa ovakvim problemom... znam da mogu da probam i sa novim O2 Senzorom kao i sa lambdomsondom, ali kao sto rekoh ne bih vise da bacam pare na bezveze.
Na nekim forumima sam video da je jedan vlasnik audija a4 imao isti taj problem samo sto je njegov bio automatik i bio je problem nizak nivo ulja u transmisiji, ne znam da li to moze da bude isti uzrok i na manualnom?
Takodje druga 2 nosaca motora nisam menjao jer po mojoj nekoj proceni a i kako kazu neki majstori da nema potreba ali ipak sam napravio dva snimka da se sami uverite.
youtube.com/watch?v=LJXlmaULvFc
youtube.com/watch?v=nZNePK30Ypc
Na auto je takodje ugradjen plin, ali to se desavalo i pre ugradnje plina i mislio sam da je problem u diznama tako da ugradnjom plina mozda resi se problem.
Kod jednog majstora smo povezali diagnostiku i provozali auto sa onim live data ili kako se vec zove i tacno se moglo videti na grafickom prikazu da ima taj sec.
Tacnije auto je
Ford fiesta 1.25 2008 44kw.
Hvala unapred, bilo kakav predlog bi mi dobro dosao.
Za sada je menjano sledece:
Svecice
Kablovi
Bobina
Klapna
Donji nosac.
Da ne bih vise bacao para hteo bih da vidim da li neko se susreo sa ovakvim problemom... znam da mogu da probam i sa novim O2 Senzorom kao i sa lambdomsondom, ali kao sto rekoh ne bih vise da bacam pare na bezveze.
Na nekim forumima sam video da je jedan vlasnik audija a4 imao isti taj problem samo sto je njegov bio automatik i bio je problem nizak nivo ulja u transmisiji, ne znam da li to moze da bude isti uzrok i na manualnom?
Takodje druga 2 nosaca motora nisam menjao jer po mojoj nekoj proceni a i kako kazu neki majstori da nema potreba ali ipak sam napravio dva snimka da se sami uverite.
youtube.com/watch?v=LJXlmaULvFc
youtube.com/watch?v=nZNePK30Ypc
Na auto je takodje ugradjen plin, ali to se desavalo i pre ugradnje plina i mislio sam da je problem u diznama tako da ugradnjom plina mozda resi se problem.
Kod jednog majstora smo povezali diagnostiku i provozali auto sa onim live data ili kako se vec zove i tacno se moglo videti na grafickom prikazu da ima taj sec.
Tacnije auto je
Ford fiesta 1.25 2008 44kw.
Hvala unapred, bilo kakav predlog bi mi dobro dosao.
Comment