Problem sa Freelander om trzanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Cacanin032
    CBC Početnik
    • 16.09.2019
    • 5
    • Cacak
    • Lan Rover Freelander

Problem sa Freelander om trzanje

Kolege,
    Freelander 2.0, 2001 god, trza, neravnomerno radi na leru, troši više, nakon vađenja ključa radi još neko vreme par sekundi.
    Može li neko pomoći?
    Hvala!
  • sErGiO
    Moderator
    • 30.01.2007
    • 2769
    • Neko selo pored Beogr
    • Alfa Romeo 156SW

Ovalo laički mi deluje da naliva gorivo. Proveri dizne.

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Ako radi posle gašenja znači da je nešto užareno u cilindru što pali gorivo a ima i nešto da gori. Loše svećice (neadekvatne) pomereno paljenje, višak goriva.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Cacanin032
        CBC Početnik
        • 16.09.2019
        • 5
        • Cacak
        • Lan Rover Freelander

Originally posted by Dora View Post
        Ako radi posle gašenja znači da je nešto užareno u cilindru što pali gorivo a ima i nešto da gori. Loše svećice (neadekvatne) pomereno paljenje, višak goriva.
        Dizel u pitanju!

Comment

• Cacanin032
          CBC Početnik
          • 16.09.2019
          • 5
          • Cacak
          • Lan Rover Freelander

Originally posted by Cacanin032 View Post
          Dizel u pitanju!
          Već je neko pisao o istom problemu ali sa tim članom ne mogu da stupim u kontakt.
          Čovek je iste probleme imao na istom autu.
          Može li neko pomoći?
          Hvala!

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Posledica nepoštovanja pravil foruma i opuštanja kriterijuma osoblja foruma to jest ja.
            Da si napisao odmah kako je trebalo sve podatke o vozilu ne bi ti odgovarali kao da je benzinac.
            Uglavnom, i dizel neće raditi bez goriva što znači da ga ima dovoljno da i pored gašenja auta nastavi da radi samo mu ne treba varnica.

Veoma važno, forum nije zemlja sa puno gradova pa da pišeš u svakom gradu da imaš problem jer ga iz onog grada neće pročitati. Hoće jer je samo jedan grad i zato nemoj na više tema pisati isto.
            Ljudi na forume dolaze i odlaze ako je tu neko od pre odgovoriće ti.

Što se problema tiče bio si kod nekog majstora šta kaže?
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Cacanin032
              CBC Početnik
              • 16.09.2019
              • 5
              • Cacak
              • Lan Rover Freelander

Originally posted by Dora View Post
              Posledica nepoštovanja pravil foruma i opuštanja kriterijuma osoblja foruma to jest ja.
              Da si napisao odmah kako je trebalo sve podatke o vozilu ne bi ti odgovarali kao da je benzinac.
              Uglavnom, i dizel neće raditi bez goriva što znači da ga ima dovoljno da i pored gašenja auta nastavi da radi samo mu ne treba varnica.

Veoma važno, forum nije zemlja sa puno gradova pa da pišeš u svakom gradu da imaš problem jer ga iz onog grada neće pročitati. Hoće jer je samo jedan grad i zato nemoj na više tema pisati isto.
              Ljudi na forume dolaze i odlaze ako je tu neko od pre odgovoriće ti.

Što se problema tiče bio si kod nekog majstora šta kaže?
              Bio sam kod majstora, prvo je oprano sve od rezervoara do pumpe. Kako nije dalo rezultata zamenili smo regulator pritiska goriva na pumpi visokog pritiska. Auto je radio normalno, lepo vukao, lepo radio na leru par dana i onda opet isto. Trzanje, neravnomeran rad na leru, i po prvi put pojava da nakon vađenja ključa iz kontakt brave nastavi sa radom par minuta. Da napomenem stavljen polovan regulator pritiska goriva.

Comment

• kalimero1
                CBC Senator XXL
                • 01.11.2010
                • 318
                • zagreb
                • c5

idi kod dobrog električara da ti pogleda instalaciju,na njima se s**** instalacija
                kod konektora na pumpi pa ti nek obrati pozornost na to.

Comment

Working...
                X