Pozdrav svima dobri ljudi. Kupio sam auto pre nekoliko dana u pitanju je golf 5 1.6 fsi 115ks. 2006 godiste 6stepeni menjac. Od ulaganja sam imao kvacilo i menjac da sredim, oterao sam ga kod majstora i to se sredilo sve kako treba. E sad kad sam ga probavao licno sa njim auto je palio i radio skroz normalno,taj dan kad sam isao po auto i kad smo zavrsili sa proverom menjaca i kvacilom kako to radi, auto sam parkirao sa strane i otisao kod majstora da se obracunamo koliko sam mu duzan. Kada sam seo u auto i dao mu kontakt auto se upalio i normalno dostigao 1000 obrtaja sa tih 1000 on padne na 0 i ugasi se, ja kad sam majstoru to rekao on je covek gledao dal mozda nije motoric za regulaciju vakuma ? Ispravite me ako gresim,medjutim on je rekao ajde kao da narucimo novi pa da vidimo dal ce raditi,mi kad skinemo motoric i ostavimo ga na crevu da radi auto bez problema pali a cim vratimo motoric on jednostavno krene da se gusi i da se gasi, tokom voznje se uopste ne gasi i ide lepo, sem toga pre svega trozio mi je oko nekih 9l po gradu, sada mi trosi 12l, najcudnije mi je to sto kad mu samo malo dodam gasa u startu on zadrzi obrtaje i ne gasi se? Takodje smo cistili i klapnu gasa ali nemam nikakvog pomaka ? Covek ga je stavljao na dijagnostiku i tu nista nije nasao ? Sta raditi ?