Potrosnja goriva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • CSI
    CBC Član
    • 09.08.2005
    • 40
    • SCG

Potrosnja goriva

Pozdrav,
    dal' je moguce da potrosnja poraste za 50% zato sto potapajuca pumpa slabo radi? lamela je pri karaju(auto se ponasa kao da drzim duze kvacilo)? takode i auspuh ima problem na oko je ceo medutim majstor ga vesto kucne ikaze da su unutra otisle pregrade??? POstojili mogucnost da sve ovo utice na povecanu potrosnju od 50% ?????
    Na kolima je sve zamenjeno novi injektori(i pri tom provereni na stolu koliko mg bacaju sec) svecice odgovarajuce, filter cist, filter goriva zamenjen, auto ne trosi ulje ne dimi ni na 7000 obr/min...
    Obisao sam bar 5 servisa u BG sve ovo se razvlavi vec skoro 2 god... odem kod jednog pa kod drugog oni menjaju brizgaljke, svecice filtere ciste brizgaljke steluju na kompjuteru i stalno aj vidi ovako ja da nih video moram i auto put i grad da prodem sto znaci isprazni rezervoar napuni napracvih 17 500 km za to vrme a potrosnja skace gore dole za10-15% i tako u krugove a pare ne vracaju nego dodi ostavi auto pa... auto stoji mesec dana pa isto .....
    Moja logika je da auto uvlaci fals vazduh negde ili smesa nije dobro nastelovana ali oni kazu da nije da su sve proverili....
    Ako neko ima ideju....
    hvala na pomoci...
    srecni praznici
    CSI
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Imam ja
    Gore sto si naveo lamelu i auspuh zameni pri sledecem odlasku u servis umesto ovih stvari sto si menjao po 100X
    Sve to moze uticati na 50% povecanu potrosnju
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• nele22
      CBC Veteran
      • 22.10.2005
      • 111
      • BIH , okolina Modrice

Jest' da ovo CSI podseca na BMW 6,ali nismo baba VANGE da znamo koji je auto u pitanju.
      Aj' sad lepo koji je auto,koliko ccm,koliko KW,godiste???
      Samo polako i pun gas ! ! !

Comment

• CSI
        CBC Član
        • 09.08.2005
        • 40
        • SCG

potrosnja

Srecna Nova,
        sve najlepse , puno kilometara svi da predete bez kvarova

Pa to sto sam nabrojao se skoro i ne primecuje i svi kazu ma tesko da je to drugo to sve moze 10 % da utice a ne 50%, a lamela je valjala pre 15000 km , a pumpa do pre 5000km a onda sam pri paljenju morao 2 puta da verglam (inace je palio na 1/4 kljuca)...
        Moj otac ima teoriju da je zbog svega toga povecana za 50 % ali ima sigurno jos nesto kako kaze... zato i pitam vas posto nisam siguran..
        Motor 1.9i 93 kw bez katalizatora citroen zx vulkan , ali interesuje me teorija mislim da je ista za sva vozila zar ne ?
        e sad zadnji trap sam uradio dao 500 eur za sve , nove gume novi injektori... jos 500 eur - e sad i ovo je preko 30 000 din auspuh,(dal da kupim original oko 10-12 000 din ili da rizikujem pa da mi prave ovi kao odgovarajuci za 5- 6000 ???? dal ce da pogode te otpore unutra znam da kad stvim auspuh s vecom propusnoscu da trosi vise 10 % ali kao bolji zvuk - e ja bi da se necuje), lamela - znam sta cu, ali za potapajucu STA?? da kupim novu- pa 200 eur kako su mi rekli polovna 30- 50 eur- sta saam kupio , ili na remont cuo sam da je to ono 50/50 da ce da urade kako teba a cenu 50 eur i 6 meseci garancije....

Cestitke jos jednom
        CSI

Comment

• CSI
          CBC Član
          • 09.08.2005
          • 40
          • SCG

pumpa-potrosnja

Pumpa nije crkla baca bolje nego onaj motor sto moj deda s njim navodnjava bastu... ali auto mora 2 puta da zavergla? sto? jes da je -15 ali..
          CSI

Comment

Working...
          X