Trebam da zamenim pumpu za vodu i zupcasti kais ali nemogu da odvijem tj. nemogu da zaglavim remenicu na radilici da bih odvrnuo sraf,nema mesta na zvonu da blokiram zamajac, nema ni na samoj remenici mesta za kontra kljuc.... sraf br. 9
Ako neko ima pnaumatski "udarni" pistolj za odvrtanje...
Ja koristim jedan Bosch model na 220V , vrlo funkcionalan bez kompresora.
Olaksava stvar kad je potrebno biti mobilan, ali na naprimer SAAB radilicama je bespomocan, 180Nm je zatezna sila a zna da zapekne ko ludo te trazi udarni momenat visokog nivoa i radilicu koja je fixirana. Odatle malo tips & tricks
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Video sam taj pistolj kod jednog prijatelja(nije bio Bosch) i bas dobro fercera.Kupio ga na Bubnju polovnog za 70 evra cini mi se.Jel` neko mozda to video ponovo na Bubnju?Nekoliko puta sam bio ali nije bilo ni jednog...
Imam onaj pistolj na 12v koji sluzi za odvrtanje i zavrtanje srafova na tockovima ali ne znam koliko je efikasan za takve stvari, tj nisam ga probao u konkretnom slucaju. Jednom sam ga upotrebio da odvrenem jednu navrtku koja je bila zapekla, i uspeo je ali sam morao da menjam i sraf i navrtku posle jer im je narezao novi neupotrenljiv navoj .
Comment