OPTIMA LONG LIFE
SAE 20W-60
Specijalno motorno ulje proizvedeno vlastitom visokom hidrokreking tehnologijom sa dodatkom sintetičke komponente i unikatnih aditiva poslednje generacije.
Namijenjeno je za podmazivanje benzinskih i dizel motora putničkih i komercijalnih vozila koja su prešla najmanje
50 000 km ili pokazuju veću potrošnju ulja i osjetno dimljenje na izduvu.
Pakovanje: plastična ambalaža od: 1 i 4 lit.metalne bačve od: 60 lit, 175 kg
Specifikacije: ACEA A2/B2; API SG/CE; VW 500 00; VW 505 00;
OPTIMA HC POWER
SAE 10W-40
Polusintetičko motorno ulje proizvedeno vlastitom visokom hidrokreking tehnologijom sa dodatkom sintetičke komponente i unikatnih aditiva poslednje generacije.
Namijenjeno je za podmazivanje svih tipova visoko performansnih modernih benzinskih i dizel motora putničkih automobila sa i bez katalizatora i turbopunjača jer obezbjeđuje:
* stabilnost na visokim i niskim temperaturama
* posebnu zaštitu od stvaranja taloga ili lakova u motoru
* smanjenje trenja i habanja pri startu
* stabilnost viskoziteta (uvijek ostaje u gradaciji 10W-40)
* izuzetno malu potrošnju ulja
* obezbjeđjuje uštedu u gorivu
* osigurava izuzetno duge intervale zamjene ulja(preko 20.000 km)
Pakovanje: plastična ambalaža od: 1 lit.
Specifikacije: API SJ/CF/EC; ACEA A3/B3; VW 500 00/505 00/502 00;DB 229.1;BMW; PORSHE
Do sada sam sipao LONG LIFE ali mi se nije svidelo lupanje motora prilikom starta na niskim temperaturama.Zanima me dali stvarno polusinteticko ulje moze izdrzati menjanje do 20000km ili je to prica proizvodjaca.Razlika u ceni je nekih 150 din.Auto je fiat punto 5 s 97 godiste?
SAE 20W-60
Specijalno motorno ulje proizvedeno vlastitom visokom hidrokreking tehnologijom sa dodatkom sintetičke komponente i unikatnih aditiva poslednje generacije.
Namijenjeno je za podmazivanje benzinskih i dizel motora putničkih i komercijalnih vozila koja su prešla najmanje
50 000 km ili pokazuju veću potrošnju ulja i osjetno dimljenje na izduvu.
Pakovanje: plastična ambalaža od: 1 i 4 lit.metalne bačve od: 60 lit, 175 kg
Specifikacije: ACEA A2/B2; API SG/CE; VW 500 00; VW 505 00;
OPTIMA HC POWER
SAE 10W-40
Polusintetičko motorno ulje proizvedeno vlastitom visokom hidrokreking tehnologijom sa dodatkom sintetičke komponente i unikatnih aditiva poslednje generacije.
Namijenjeno je za podmazivanje svih tipova visoko performansnih modernih benzinskih i dizel motora putničkih automobila sa i bez katalizatora i turbopunjača jer obezbjeđuje:
* stabilnost na visokim i niskim temperaturama
* posebnu zaštitu od stvaranja taloga ili lakova u motoru
* smanjenje trenja i habanja pri startu
* stabilnost viskoziteta (uvijek ostaje u gradaciji 10W-40)
* izuzetno malu potrošnju ulja
* obezbjeđjuje uštedu u gorivu
* osigurava izuzetno duge intervale zamjene ulja(preko 20.000 km)
Pakovanje: plastična ambalaža od: 1 lit.
Specifikacije: API SJ/CF/EC; ACEA A3/B3; VW 500 00/505 00/502 00;DB 229.1;BMW; PORSHE
Do sada sam sipao LONG LIFE ali mi se nije svidelo lupanje motora prilikom starta na niskim temperaturama.Zanima me dali stvarno polusinteticko ulje moze izdrzati menjanje do 20000km ili je to prica proizvodjaca.Razlika u ceni je nekih 150 din.Auto je fiat punto 5 s 97 godiste?
Comment