Razmisljam da to uradim pa bih molio za objasnjenje kako se ispravno radi,neko kaze da moze bez skidanja...Znate li neke servise?
Ciscenje rezervoara za gorivo
Collapse
X
-
Originally posted by Tuning_carA zasto bi cistio uopće??, vremenom usled koriscenja goriva razlicitog kvaliteta i cistoce, narocito ako je auto proveo protekle godine u Srbiji, i prezivo sipanja iz raznoraznih kanistera, nagomila se tu raznog taloga. Cistoca rezervoara na pumpama kao i cisterni za transport goriva nije uvek po deklarisanom. Filteri odradjuju svoje ali ako se intezivno prljaju znaci da je problem i u rezervoaru.
Comment
-
-
Re: Ciscenje rezervoara za gorivo
Originally posted by ElwoodRazmisljam da to uradim pa bih molio za objasnjenje kako se ispravno radi,neko kaze da moze bez skidanja...Znate li neke servise?
ja sam ga dao na ciscenje. rezervoar je bio cist. nisam ga trebao dati na ciscenje. korisna je stvar sto doznas kako izgleda lim s gornje strane koji inace ne vidis. moj je bio malo korodirao (povrsinski), pa ga je limar osusio iznutra, izvadio filter i pumpu, obradio izvana, zastitio temeljnom te prevukao plastobitom. i promjenio dotrajalo crijevo....inace nisam imao potrebe da ga cistim."Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
Comment