Nisam ja rekao da kod nas nema kvalitetnog ulja, samo znam 100% da Mass Compani uvozi (r) proizvode!!! I jedan sam od prezadovoljnih musterija, verovatno bih predlozio jos neku marku da sam tako siguran kao u MOTUL!!!
Ako se na mene odnosi pitanje, jos nista.
Kupljeno Selenia Gold 10W40, eno ga u garazi, cekam lepo vreme da ga zamenim, u subotu kad sam ga kupio bio sam zauzet, a od nedelje pocela kisa, lose vreme.
Ako se pitanje odnosi na Aladina
Sipao Total Quarc 5000 i stavio MANN filter za ulje. Imam utisak da je motor tisi.
Medjutim, svi imamo utisak da nam auto bolje ide kad ga operemo, zar ne?
U komsiluku imam veliku radnju, covek je uvoznik svih vrsta MAN filtera, i za vazduh i za ulje. Filter sam platio 450din. U Citroenovim radnjama je bio i preko hiljadu...
ta selenia je zesce njesra u odnosu na 20k koje je odlicno ulje, ovo je moje iskustvo pozdrav
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
ta selenia je zesce njesra u odnosu na 20k koje je odlicno ulje, ovo je moje iskustvo pozdrav
Zasto, kakva je razlika ?
Skuplje je od 20K, a i sta mu fali, necu na trke da idem.
Ovo je jedno od skupljih ulja koje sam video, bilo je i Shell Helix, oko 1100 din. 4 lit. a Selenia je 425 din/lit.
Sigurno je bolje od ovog sto sam prosli put sipao (Fenix Univerzal 15W40 Fabrika Maziva Krusevac).
Sve me je kostalo 2475 din. (5 l ulja+filter 350 din.)
Zamenio sam ulje i filter, malopre sam zavrsio.
Stalo je tacno 3,5 lit. ulja, a sipka pokazuje jos malo pa max. kupio sam 5 lit. za svaki slucaj, nek' ima.
Staro ulje i nije bilo toliko lose, jeste crno, ali ne ono preterano, kao ugalj, vec je imalo malo zuckasti sjaj.
Sipao Total Quarc 5000 i stavio MANN filter za ulje. Imam utisak da je motor tisi.
Medjutim, svi imamo utisak da nam auto bolje ide kad ga operemo, zar ne?
U komsiluku imam veliku radnju, covek je uvoznik svih vrsta MAN filtera, i za vazduh i za ulje. Filter sam platio 450din. U Citroenovim radnjama je bio i preko hiljadu...
Comment