Evo o cemu se radi, auto je audi 2.3 20V a pre neki dan mi se i ortak pozalio da se i njemu isto desava na Fordu Skorpio 2.4 V6. Oba auta kad podignu temperaturu, recimo, vozim kneza milosa od mostara pa sve do skupstine, prva-ler-koci-prva-druga-koci-ler-prva itd , temperatura se podigne na 100stepeni recimo, veentilator radi sve je ok ali auto nece da krene na malom gasu, trese ko da mu je otisla korpa, mozda i jeste ali me cudi sto se to desava samo kad je radna temperatura malo veca nego normalna. znaci isti problem na oba auta. U takvoj situaciji moram da mu dignem turu recimo preko 2-2500rpm da bi normalno mogao da krenem. O cemu se radi, da li je ipak korpa u sta sumnjam posto sam slican problem imao na golfu ali se tako ponasao i kad je ladan i kad je temp normalna, jedenom recju uvek a i treso je recimo kad ga iz 3. saltam u 2. i sve je to trajalo nekih 10000km dok kvacilo skroz nije otislo te sam morao da menjam sve.
Ako je ipak korpa zveknula kod mene (audi) onda neka mi je sa srecom posto sve komplet kosta 480EUR. ne znam koliko je za forda.
poz.
Ako je ipak korpa zveknula kod mene (audi) onda neka mi je sa srecom posto sve komplet kosta 480EUR. ne znam koliko je za forda.
poz.
Comment