Pena u rashladnoj tecnosti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dechkotzar
    CBC Član
    • 01.08.2005
    • 81
    • Bg

Pena u rashladnoj tecnosti?

Cao narode, imam jedno pitanje za drugara.

Pojavljuje mu se pena u rashladnoj tecnosti pa ga zanima kakvu glupost to moze da mu napravi. Antifriz je zastavin, ali druga ambalaza i sipano je sredstvo za sapusavanje hladnjaka.
    Drugar pita da li da sipa sredstvo za ciscenje hladnjaka i kakve indikacije moze da ima obzirom da je vec sipao sredstvo za zapusavanje.
    Da li sve da zameni? Ili da nastavi da vozi normalno, bez obzira na penu u hladnjaku.

Hvala unapred!
    J***m ti turbinu!
  • dfast
    CBC Senator XXL
    • 26.05.2005
    • 1302
    • Hoofddorp NL /Bgd

Pena ti je od tog sredstva za zapusavanje, i to obicno sluzi samo da zavrsis zapoceti put i stignes gde si krenuo a ne kao preventiva ili kao resenje problema. Ako hladnjak ne curi nigde, oprati ga obavezno nekim sredstvom dok je na autu,a posle bi najbolje bilo skinuti ga i dobro ga istresti.
    Sva ova sredstva za zapusavanje smanjuju efekat hladjenja motora i zato su stetna. Dakle pranje pa normalnija voznja.

Comment

• dechkotzar
      CBC Član
      • 01.08.2005
      • 81
      • Bg

Moguce je, mada sam ja sipao u mercedes 123 sredstvo koje je je u prahu i bio sam prezadovoljan efektima. To sam sipao pre 4 godine i hladnjak, koji je imao rupe, sada radi sasvim normalno.

Moguce da je drugar sipao ona tecna sredstva. Za ta sredstva nemam podatak kakvo je dejstvo.
      J***m ti turbinu!

Comment

Working...
      X