Mashinska radionica - "MR". Nije reklama, nije preporuka (nishta radio kod njih nisam), ako neko ima josh linkova ili mishljenja o dotichnoj temi (firmi itd..), samo napred!
Linkovi, adrese... Mashinska obrada u zemlji Srbiji
Collapse
X
-
Tags: None
-
-
Nemoj ni da radisI ne zelim da pljujem nikog, ali...nemoj.
Cubi, NS, najbolji sto se tice masinske obrade. Telefon neki drugi put.
Takodje, ko se malo ozbiljnije razume u domacu trkacku scenu, svakako zna ko je Mikison. NIKO ali BAS niko ne moze da se meri s njim sto se tice obrade glave motora. Apsolutna 101% preporuka.
-
-
Originally posted by 206Takodje, ko se malo ozbiljnije razume u domacu trkacku scenu, svakako zna ko je Mikison. NIKO ali BAS niko ne moze da se meri s njim sto se tice obrade glave motora. Apsolutna 101% preporuka.
Ja sam cuo da je najbolji ali nemam ideju kako bih dosao do tacke da kazem "izvolte cika mikison (vadim glavu motora iz najlon kese), ovo je moja glava..."
Pozdrav!- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
Comment
-
-
-
Originally posted by luka.lJa sam cuo da je najbolji ali nemam ideju kako bih dosao do tacke da kazem "izvolte cika mikison (vadim glavu motora iz najlon kese), ovo je moja glava..."
Pozdrav!Pa ako imas spremnu glavu za obradu javi se pa cemo da ga nadjemo, nije problem
Comment
-
-
Originally posted by 206...ispolirajte joj oci i malo skratite nos?Pa ako imas spremnu glavu za obradu javi se pa cemo da ga nadjemo, nije problem
Ok...znaci tebe cu da jurim kad mi bude trebalo.- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
Comment
-
Comment