Upomoc AUTOMEHANICARI!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Retardinjo
    CBC Član
    • 15.10.2004
    • 28
    • NBGD B70

...e ovako...provalio sam sta je...s*ebao se levi nosac menjaca tako da se menjac jadniicak skroz uvrnuo(na jednom nosacu je spao,a na drugom se cak,cini mi se malo podigao) od slie...

Pitanjea li mogu sa ovakvim autom da se prevezem do kanala (a da mu ne bude nista radikalno ) na vikendici 25km ili moram da se glupiram na parkingu...ili da idem do obliznjeg automehanicara u servis 1km (inace oni su jedanput kada je trebalo da mi zamene manzetnu na poluosovini pokusavali da je odvrnu na pola tvrdeci da ima navoj na pola...pa reko o cemu pricate sta ja dam jaci gas i odvrne mi se poluosovina na pola...a on kaze ma ne,navoj je na drugu stranu navijen...pa reko sta onda ne smem da idem sa jakim gasom u rikverc...on cuti i muci se sa parom papagajki i umesto da otkaci osigurac na krstu...na kraju je rekao da mora da se menja cela poluosovina jer ne moze da se zameni manzetna i rekao to kosta 10 eura...reko koje...pa ruke...reko pali...odem na vikendicu i zamenim... to je zemlja shabanija)?

Comment

• Black Knight
      CBC Senator XXL
      • 13.10.2004
      • 2020
      • Novi Beograd, kicblo

ja bi ti preporucio parking...iz prostog razloga...bolji je nego auto-put...a sigurniji nego "Mihajlovic" ili bilo koji njegov komsija...
      Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

Working...
      X