Yugo 55 , hilznovan na std radilica na prvoj ravnana glava, novi ventili lezajevi vodjice gumice.... E sad koje ulje sipati (mineralno ili polusintetiku)? na koliko menjati?(prvi put) , srafovi od glave skidani dva puta(el mogu da zavrse ovaj put 3?) i dali se i posle koliko km zatezu poz. jos jedno pitanjce posto sam uzeo i onaj hermetik silikon za visoke temp dali se ona stavlja na dihtung glave ili samo na sporedne poz
generalna u toku, potrebni saveti
Collapse
X
-
generalna u toku, potrebni saveti
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?Tags: None
-
-
Sipaj neko mineralno, promeni na 1000-2000km. Srafove svaki put nove pogotovu treci, nisu ni skupi. Silikon samo na sporedneTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
-
-
Tnx
EDIT 021 Ne citirati post iznadJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Obrati paznju na lezaje male bregaste(pogoni razvodnik i uljnu pumpu) i gledaj da ih uradis.Nadji samo neki kvalitetan dihtung glave(mozda Reinz-ov iz Tiki Vent-a,mada ti verovatno M-power moze iskopati jos nesto) i ne stavljaj na njega nikakav silikon.Klipovi?
Comment
-
-
Klipovi su bili dobri bar su tako rekli na masinskoj obradi, lezajevi su federal mogul, a dihtung je goetz, niko mi nije odgovorio za dotezanje srafova glave i na koliko se to radi.......
EDIT 021 Ne citirati post iznadJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
za dotezanje srafova glave
ako je klasicni (stari) onda se doteze na 1.500km +- nije mnogo bitno.
ako je novi tip tzv metalni onda se ne doteze (nikada) ali se svaki put menjaju srafovi glave jer su podlozni plasticnoj deformaciji (steze se na ugao a ne na moment).
Goetze je mislim stari klasicni tip (i po ceni se obicno razlikuju stari novi tip),proveriti u uputstvu za ugradnju koje se dobija uz sam dihtung (deo ambalaze).volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
I do dihtunga, i do onih koji stezu. Pre su bili brezoni koji su se dotezali pa su uvedeni srafovi koji su jednokratni po pravilu. Stegne se na odredjenu meru i doda jos 45 stepeni, mada i tu razliciti proizvodjaci daju razlicite preporuke. Ja glave uglavnom stezem na 10KN i nisam jos imao problema, ali bas sa jednim Goetze dihtungom jesam, koji je na dotezanju pokazao da mu je potrebno, sigurno nekih 30 stepeni je svaki sraf dotegnut.
Comment
-
Comment