Kvačilo odvaja iako sam od mehaničara upozoren da je pri kraju..istina je da smrdi ulje ugrijano na površini motora jer takav je miris ali ne znam odakle više kaplje
Taj dio odakle dimi je blizu ispušne grane i pokriven je plastikom pa se ne vidi..kao primjedbu mehaničara sam vidio da treba zamijeniti semering bregaste,brtva poklopca ventila je zamijenjena,i potrebno je zamijeniti semering na mijenjaču(slini na spoju mijenjača i motora)..al rekao sam mu da taj semering(na mijenjaću) promijeni kad budemo kvačilo uskoro mijenjali..a sad se bojim da ću morati mijenjati cijeli mijenjač..naime auto mi čudno podrhtava dok vozi.Sad je to postalo dosta primjetno..nije simptom kao da trza nego onako baš kao da podrhtava pa vas pitam imam li razloga sumnjati da nema ulja u mijenjaču?
Što da radim više..ne znam ni sam kome od majstora više da vjerujem..dodje mi da ga zabijem u zid
Uglavnom cilj mi je popraviti sve te nedostatke i prodati ga jer mi je puna kapa više borbe sa kvarovima ovog ili onog tipa..Nije baš da mi je bilo u planu kupovati novi auto ali mislim da sad to postaje neophodno.Kako da pomognem svom rendjiki prije udaje?

Comment