Imam jedan mali problem,barem po meni jos nije velik. Uradjena je generalna pre 1400km,e onda mi se deslio da prilikom duze voznje nekih 90km/h to je 3300 obrtaja od prilike,da mi baca ulje na iberu. To sam primetio jer sam stavio oil catch. E sad ta relacija je bila Zrenjanin-Subotica-Zrenjanin. Na putu do tamo je vozio moj cale i zanimljivo nije uopste izbacio ulja,e kad smo se vracali ja sam vozio do max 90 na sat jer onda sam jos razradjivao motor i meni je izbacio oko 200ml. To ulje sam posle nasao u oil catchu,tacno toliko koliko mi je falilo na sipci. E sad vec jedno vreme pratim nivo ulja i stalno je isti,znaci ne trosi. Sta moze da bude uzrok tom izbacivanju ulja??? Inace ja i u gradu nekad nateram preko 5000 i opet je isti nivo,znaci samo na otvorenom i to ne uvek!
Inace ovo mi se prvi put desilo pre generalke,kad je uradjena samo glava (promenjeni ventili,vodjice,tefloni,slajfovanje...bla bla bla). E da ta glava je posle skinuta i vracena njegova "fabricka" koja je uradjena i sad ta stoji na njemu.
E da i molim clanove,da me mane poruka tipa baci motor i uzmi drugi!
Inace ovo mi se prvi put desilo pre generalke,kad je uradjena samo glava (promenjeni ventili,vodjice,tefloni,slajfovanje...bla bla bla). E da ta glava je posle skinuta i vracena njegova "fabricka" koja je uradjena i sad ta stoji na njemu.
E da i molim clanove,da me mane poruka tipa baci motor i uzmi drugi!
Comment