izbaca vodu na bocu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Fools and Horses
    CBC Početnik
    • 05.05.2005
    • 4
    • podgorica

izbaca vodu na bocu

Imam opel askonu 2.0, od kada sam ubacio taj motor vozim stalno na plin znaci jos ga nisam vozio na benz ako to ima neke veze . E sad desava mi se znaci ne stalno da mi izbaci vodu na bocu ali tek kada stanem znaci auto nije prokuvao vec samo tako da kazem bljucne vodu i nista, u zadnje vrijeme mi se pojavio i cudan zvuk dosta sam osluskivao i cini mi se kao da je lezaj radilice ili tako nesto, sve je to pocelo da me nervira zato sto dosta novca ulazem a sve mi se neke gluposti desavaju. Ako neko ima kakav zakljucak zasto izbaca vodu i kako tacno tj koji su najcesci simptomi kada odu lezajevi molim da se glasne, svaki komentar je dobrio dosao

zahvaljujem unaprijed
  • Vlada_nbgd
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2005
    • 1066
    • Novi Beograd/Topcider
    • ford focus sport pack

Pa po tvom opisu auto nabija kopmresiju u rashladni sistem.Najverovatniji razlog je dihtung glave,ili neravna glava.Izbegavaj tako da vozis i kontrolisi obavezno da li mesa ulje i vodu...
    FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• JAPANX
      CBC Senator XXL
      • 10.08.2006
      • 2159
      • Beograd

Promeni cep(ako postoji) na hladnjaku

opustila se opruga>>>

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Spusti ispariva? ispod nivoa hladnjaka obavezno ako je višlji. Takodje stavi crevo kojim dolazi voda obavezno gore na ispariva?u a odlazno dole.
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Fools and Horses
          CBC Početnik
          • 05.05.2005
          • 4
          • podgorica

Isparivac mi je negdje malo iznad hladnjaka tj odmah iza fara, a za crijeva nisam provjerio mislim da su dovedena negdje od hladnjaka za grijanje, samo bih te zamolio da mi pojasnis zasto to treba tako ako nije problem

Comment

• dranix
            CBC Senator XXL
            • 04.10.2004
            • 3079
            • Antwerpen/Belgium
            • Saab 9-3

Ne mora tako ali se tako radi i tako TREBA.
            Zato sto je kretanje rashladne tecnosti malo cudnija pojava nego sto izgleda na prvi pogled a ugradnja isparivaca je jos prilicno narusava.
            Ne kosta te nista da proveris znanje majstora koji je ugradjivao gasnu instalaciju. Ako je pogresno stavio creva nije problem da se zamene mesta. Izmestanje isparivaca isto nije neki problem pod normalnim okolnostima. Pozitivan rezultat je zagarantovan.
            Zasto ti mislis da ulaz u isparivac treba da je dole?

Comment

Working...
            X