Meni se na jugu desavalo neloliko puta da je mesao ulje i benzin, pogotovu leti, i na pitanje majstoru sta je uzrok tome, odgovor je bio membrane na pumpi za gorivo!
kod mehanicke pumpe ima veze - ulje je podmazuje
ali kod tebe je elektricna tako da vjerovatno pusta na karikama ili gumicama. nemam pojma sta bi trece moglo da bude...
Evo sada sam pogledao i pomirisao stapic za merenje ulja i ne oseti se benzin uopste. U principu benzin osetim kada odvrnem cep za sipanje ulja i bukvalno gurnem nos unutra i pomirisem.
Presao sam otprilike 2000km sa ovim motorom i nije potrosio skoro nimalo ulja. Kada proverim na stapicu nivo je isti kao pre, ne znam jel to moze pomoci kod "dijagnostike" mesanja
Najgore je ako imas znatno vise ulja posle kratkog vremena. Znaci da pije benzin i da ulje vise nema funkciju podmazivanja kako treba sto je VEOMA opasno. Inace, svako ulje se pomalo oseca na benzin posle izvesnog vremena osim kod onih koji voze na gas. Probaj ulje pod prstima da li je masno i gusto. Ne treba poseban talenat da se to oseti. Ako sumnjas probaj cesce dok se ne uveris da je sve ok ili da zaista ima dosta benzina u ulju. Ako je motor istrosen (karike) sasvim je normalno da kad je hladan (posebno zimi) propusta benzin u karter vise nego sto je normalno dok se ne zagreje.
U nekim slucajevima bi mozda pomogla neka od Castrol formula koja se lepi za metal (zidove cilindra) pa pomaze prilikom sledeceg hladnog starta tako sto bolje dihtuje nego "obicno" ulje . Ovo zadnje ne uzimaj bas zdravo za gotovo jer i tu postoji granica. Ako recimo motor ne upali posle 3-4 sekunde opet benzin spere svako ulje pa si na istom. Ipak je benzin zestok rastvarac. Izmeri kompresiju ako nisi skoro pa ce ti biti mnogo jasnije sta bi mogao da bude uzrok.
Comment