Cisto da vam kazem da su cene Samco proizvoda tako paprene da stvarno vredi jedino stavljati na mozda neki zlatan motor (na stranu estetiku).
Jedino mi jos nije jasno koliki je dobitak u KS.
Postoje i neke druge vrste silikonskih creva manjeg precnika koja doduse nisu u onim lepim bojama ali je materijal znatno bolji od obicne gume i prakticno vecan u jednom autu.
Pa to kod tebe Sale
Vecina su obicni sminkeri i stavili bi pod haubu bilo kakav sareni kitch.
Kome je za tanka vacuum creva potrebno da budu Samco?
Koliko auto treba da je star da bi fabricka creva istrulela i pocela da pustaju ili ne daj boze pucaju?
Koja je to steta ako takvo crevo pukne?
Drugo su deblja creva i one specijalne selne koje u proseku skoro nikome ne trebaju.
Valjda se ne pocinje od creva nego se prvo ulozi gomila para u ozbiljnije stvari pa onda i Samco dodje kao jevtin ali i neophodan.
Ovde od grozote ne smes da gledas kad udjes u prodavnicu za opremu za "tuning". Nema 20% ozbiljnih stvari a kako bi i bilo kad se najvise zaradjuje na dzidza-badzama koje nemaju nikakvu merljivu svrhu.
Naravno da "sve" moze da se naruci. Pa to zna svako i preko neta da naruci. Koj ce ti vrag trgovac za to? Jedino da ti uzme koji procenat za uslugu.
Sanjanje o KS nije zabranjeno a cesto se mesa sa javom. Drugi je mozda problem u Srbiji sto ne valjaju ni obicna creva pa neko misli da je resenje nesto skupo.
Da to treba ugradjivale bi fabrike serijski bar u skupe automobile a retko gde to mora. Kad se mora, nije tesko.
BTW Crevo od pucanja stiti armatura i savrseno nema veze da li je od silikonske gume ili neceg drugog osim ako nije jos dodatno izlozeno stvarno visokim temperaturama sto takodje nije svuda i uvek. Ionako se moraju mnoge metalne cevi izolovati tako da temperature uglavnom nema ispod haube bas svuda tj skoro nigde da je to tako kriticno.
Ipak, tacno je da je silikonska guma super dobar materijal ali da obicno ne vredi ni blizu onoliko koliko obicno kosta pa jos ako nije neophodno.....
Aludirao sam na to sto postoje jevtina silikonska creva za akvarijume koja nisu impregnirana i bas bi voleo da vidim koji ce to vacuum da zguzva ili pritisak da ga naduva a kamoli da ga rasprsne. To sve s obzirom da Samco proizvodi od veoma tankih do veoma debelih creva pa cak i po narudzbi (nacrtu, specifikacijama).
Sto se originalnih creva tice da ne mesa neko ona stara 30+ godina (fizicki ili po tehnologiji gume) ili recimo ono sto se ugradjivalo u Zastavu i slicne stvari koje ne zadovoljavaju nikakav zivi standard. Ako bi se Samco stavio u takvo vozilo bio bi to ubedljivo najvredniji detalj i jos plus dekorativan a ima i svoju cenu sto nije zanemariv faktor kad se nesto pokazuje.
Ja sam u potrazi za tim crevima jer planiram da cipujem motor i jos nekih drugih sitnica, sto bi uslovilo povecanje pritiska turbine. Sadasnja creva su fabricka ali su vec stara i nemam bas neko poverenje u njih da bih izdrzala povecani pritisak turbine.
Sto se tice nekih dobitka u KS to i ne ocekujem od Samco creva, vec kao sto su 206 i Igor rekli cisto radi bezbednosti motora i turbine. Na netu sam pronasao da SAMCO ima vec napravljen ceo set silikonskih creva za moj tip motora. Ali posto se ne moze poruciti iz Srbije zanimalo me je da li se mogu nabaviti i kod nas.
Znam da nisu nimalo jeftina ali bar necu misliti kada stisnem gas da li ce neko crevo puci usled povecanog pritiska turbine.
Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks
Naravno da postoje vec gotovi fazonski komadi i setovi za mnoga poznata vozila. Sto se tice slobodnog pritiskanja gasa samo ti njega gazi a ako se nesto lose desi drugi put ce biti bolje.
Par bara inace nije tako veliki pritisak vise je zbog povisene temperature.
Comment