Opet Vlajkovic... 011 8304558
Garancija od 2-3 godine, zavisno od materijala. Prave i headere i sve zivo, ali rade samo sa cevima. Znaci ako hoces izduvnu granu moras da doneses prirubnicu.
Skrenuti za Barajevo u Lipovickoj sumi pa onda pratiti njihov znak.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Veoma je blizu nego trebas traziti da ti naprave od prokrona posto ga imaju i cevi jer ako ne kazes stavljace ti njihove standardne pertlovane koji iskreno jedva da izdrze 2 god u garanciji (nazalost).
Ali treba otici jer su vrlo strucni, brzi, efikasni i poslovni i ako se dogovorite mozete napraviti sta hoces za tvoj auto
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Opet Vlajkovic... 011 8304558
Garancija od 2-3 godine, zavisno od materijala. Prave i headere i sve zivo, ali rade samo sa cevima. Znaci ako hoces izduvnu granu moras da doneses prirubnicu.
Skrenuti za Barajevo u Lipovickoj sumi pa onda pratiti njihov znak.
Znaci ako ti treba izduvna grana, odneses im postojecu prirubnicu i oni ti na nju nakace za sta se vec od cevi dogovoris?
Koliko traje ta izduvna grana i koliko bi kostala otprilike neka 4-2-1 izduvna grana, odnosno samo 4-2-lonac? Znas vec o kojim kolima se radi...
- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
hehe ... luka .. uze mi rech iz usta ...
zvatju ja ovih dana pa tju ti javiti .. samo shto ja hotju onaj produzheni protochni lonac .. da stoji kao na bubi .. i da ide 4-2-1 sve od prohroma ... nadam se manje od 100
hehe ... luka .. uze mi rech iz usta ...
zvatju ja ovih dana pa tju ti javiti .. samo shto ja hotju onaj produzheni protochni lonac .. da stoji kao na bubi .. i da ide 4-2-1 sve od prohroma ... nadam se manje od 100
Daj javi ovde na forum da i ja znam okvirnu cenu. Ja cu raditi 4-2-1 ili 4-1 i protocni zadnji lonac, naravno sve od prohroma.
Comment