Da su dizne u pitanju, motor bi tresao non stop, ili se varam? Danas sam presao oko 80 km, ali ga nisam gazio vec samo umereno i zatresao je samo na kratko dva puta. A kada trese na leru, na auspuhu izduvava kao da radi na 2 klipa (http://www.sendspace.com/file/9fdoaw)kratki audio snimak , pa zato bih pre rekao da je nesto oko struje i svecica. Presao sam 14.000 km, a svecice su NGK.
drmanje motora
Collapse
X
-
za turbaca platina obavezno a to sto kazes da plopce na izduv moze da bude i da vuce negde falsh vazduh mada onda bi trebao i da dimi tj sagorevanje da bude loshe...
====
uh , ko traktor... stvarno ko da ne radi neki cil. jel smrdi nesagoreo benzin? da li se to desava uvek ili kad je hladan ili smao kad je vruc motor?deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Trebalo bi da prijavljuje neku gresku....jesi li bio da proveris na dijagnostici?To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
nece pokaze komp u kolima ali oce dijagnostika npr. VAG-COM
ja sam imao isti problem da kad je hladan radi normalno cim sezagreje pocne da trokira i prekida. dakle, treba proveriti komutatore, vodove od komutatora do bobina, bobine, kablove i svecice. sva sreca te za taj motor nije skupo cak i sve da se izmenja.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Comment
-
-
nivo rashladne tecnosti!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
Comment