Moze to i Cubi da ti odradi, i dobro ce to da uradi, ali Cubi neke druge stvari radi 101% ali glave mu nisu specijalnost. MRM zobidji...Moze i skoro svaka masinska radionica to da odradi, ali veliko je pitanje STA ce da urade? Nije problem prosiriti kanale i odraditi par stvari, problem je znati to odraditi da ne napravis vise stete nego koristi... Znam i ja u teoriji sta i kako se radi pri obradi glave, ali opet ih ne radim...
Stvar je u tome sto je PRAVIH majstora koji rade ISKLJUCIVO glave, kod nas vrlo malo, a onih koji rade I GLAVE, previse. E sad, ako ti treba amaterski posao, znaci cisto neko poliranje bez preteranog otvaranja kanala i slicno, odnesi gde hoces, nece biti neke preterane razlike. Ali ako hoces majstore koji po 30 godina rade ISKLJUCIVO glave, onda je to posao koji kosta dosta vise. Bez 150-200 EUR ne racunaj. Imas jednog majstora, poznatog svakom ko se iole razume ili prati nase trke, koji je radio SVE i za SVAKOG u poslednjih 30 godina. Nije jeftin, ali vredi. Ako ti treba kontakt, PP.
The difference between men and boys is the price of their toys
e hvala.
pravo da ti kazem uradio sam search i izbacio mi petsto postova otvorio sam par ali nije bilo u tom kontekstu pa sam se smorio.
znaci cubi...ok
Comment