Nope, okolo je udubljeno i tu ulazi prsten koji naleze na glavu.
Dihtung se pravi bez metalnog dela ..
Prsten moze da bude kao karika, dakle nemora da zatvara skroz ostavi se malo zazora da kad se zategne glava, skupi ga i nasedne.
To pod uslovom da je od aluminijuma, inace moze i celicni, samo sto onda ostavlja otisak na glavi
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Cuo sam da ljudi imaju problema ako ga ostave 'otvorenog' kao sto je karika jer posle pusta na tom mestu. Preporuka je da se zalemi srebrom.
A sta fali nekom kvalitetnijem dihtungu? Bolje dati malo vise para za to nego se zezati sa o-ringovanjem, zar ne?
I jos nesto, kakav bi rezultat bio da se koristi ceo dihtung, a da ring naleze na metali deo i tako poveca pritisak i zaptivanje?
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Licno sam protivnik O-ringa.
Postavio sam sliku samo iz razloga jer je bilo diskusije u vezi njega.
Isto tako dobro bunkcionise i zica za klavir, mada sam i tome protivnik.
Dakle, dihtung tipa original, dobrog kvaliteta je zakon.
Meni se desilo jedno testirajuci jedan setup, da sam omanuo da zategnem konzolu za navodjenje WG ventila.
Kad je motor dosao na granicu da samodetonira bio sam na brzaka na 260Km/h i pritisak turbine je pobegao daleko iznad programski zamisljenog.
Jedna kratka i mocna detonacija se cula u momentu ubrzanja, posle toga kvacilo i stop.
Falilo je ni manje ni vise nego 1/3 strane dihtunga.
Sigurnosni ventil u smislu dihtunga nije za potcenjivanje.
Racunati pritisak koji je izbacio komad dihtunga je odgovarao oko 400KS na cilindar.
Dakle da nije dihtung opalio, klip, radilica, klipnjaca, dakle ceo motor bi otiso jer zasigurno nije konstruisan za 1600KS
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
hehe, zanimljivo
A koji dihtung je dobrog kvaliteta? Meni trenutno treba za atmosferski motor, a kasnije i za turbo... sve Fiati... Pravi li neka firma kvalitetne dihtunge za te automobile? Spesso ima sve zivo, ali je jedan poznanik imao problem sa njihovim dihtungom...
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
u Erling se kunu svi sa kojima sam pricao na tu temu, ali me zanima misljenje o Ajusa-i .
Erling je OEM za moj auto ali Elringa ovde prakticno i nema jer je dosta skup pa slabo ko nabavlja za i ovako retke aute a Ajusa ima cak i prodavnicu preko dilera a neka ranija iskusva mi govore da su sasvim ok.
kakvo je poredjenje kvaliteta Victor Reinz vs Erling vs Ajusa recimo iz prakse ?
A cime mazete dihtunge glave sem standardnim mastima, ima neka firma pravi tako reci lepak koji zaptiva fenomenalno, zna li neko koje je marke ili gde se moze nabaviti.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
ako se dobro secam zove se Palomar, ili tako nesto, znam da ima da se uzme u Maine-u u SAD, posto sam za to i cuo od jednog tipa tamo koji tjunira turbo dizele a inace je masinac u fabrici USA mornarice.
kune se da je to odlicno sredstvo. inace tip na dizelima vraca stari dihutng glave i tvrdi da sve funkcionise ok, a na generalku daje 1 milion milja garancije. cudak ) ali mislim da pomalo lici na naseg druga boosta- koristi nekonvencionalne metode.
kaze da je uspeo da iz turbo (prastarog) dizela iste zapremine kao i turbo benzinca dobije bolje perfomanse u identicnom modelu auta, mereno kroz ubrzanje. doduse taj turbo dizel je zestoko nasvirao, do mere da je do krajnjih granica stanjio glavu i zapereminu pretkomore ispod minimuma koji je dozvoljen.
ne znam koliko je tacno pa samo prenosim... a i to oko tog Palomara ili Hylomara, kako li se vec zove.
ako te bas zanima, mogu da ga pitam, ali znam da je i tamo cena takva da se retko koristi.
ima mail, a sve sto je radio je negde porazbacano po raznim mejlovima na zatvorenom USA forumu, nije sortirano.
mislim i da se ne moze spolja pristupiti...ali mogu da proverim za tebe.
Comment