E ovako imam zesci problem posto sam u yuga ubacio 1.5 i stavio weber karburator 32/34 taj karburator je mnogo visok i ne mogu da postavim kuciste na njega ,nabavio sam sa nekog tipa okruglo kuciste koje je u prcniku isto kao i karb.E sad problem je sto sa njim ne mogu da zavorim haubu.Jedno od resenja je da izbijam haubu tj. da pravim neku grbu sto mi i nije bas primamljivo ali cu izgleda morati ako ne nadjem neko resenje.Ajde pomagajte!!!
Problem sa kucistem karburatora!
Collapse
X
-
Originally posted by brickkoliko je to "preko" sto strci filter ?
Vislje je otprilike nekih 5 cm nego sto bi trebalo.
Evo par slika da pojasne situaciju koliko toliko:
I sam sraf koji ide iz centra karburatora na gore da se tako izrazim vec dodiruje haubu, a tek preko njega jos ide to kuciste tako da citava stvar nikako ne moze da se uklopi.- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
Comment
-
-
Karburator
Tesko ćeš ovo napraviti...ovo je karburator od "Tipa",previsok je...
Ili da spustaš gornji deo us.grane ali 50 mm je previše...Ne bih da budem
"demagoški" raspoložen samo se bojim da ako hoćeš da to sve bude "pravo"
moraće drugi karburator...
Pozdrav!
Srećno!
BP
Comment
-
-
Originally posted by luka.l[I sam sraf koji ide iz centra karburatora na gore da se tako izrazim vec dodiruje haubu, a tek preko njega jos ide to kuciste tako da citava stvar nikako ne moze da se uklopi.
Comment
-
-
Luka je malo preterao nije 5cm vec nekih 3 cm max.E sad kako da spustim motor?!A za karb sam cuo da moze od keca specijala njemu je grana niza ali nemam para ja za to planinarenje treba da se oradi nesto sa ovim sto imam mozda da napravim sam nesto ili ako bas ne preostane ni jedna druga opcija da pravim grbu?
Comment
-
-
Originally posted by KanarinacLuka je malo preterao nije 5cm vec nekih 3 cm max.E sad kako da spustim motor?!A za karb sam cuo da moze od keca specijala njemu je grana niza ali nemam para ja za to planinarenje treba da se oradi nesto sa ovim sto imam mozda da napravim sam nesto ili ako bas ne preostane ni jedna druga opcija da pravim grbu?
Jedino resenje koje ja vidim je il ugradnje automatica...
Znam neke ljude koji ti mogu pomoci, rade u Lazi Lazarevic
Hehe, spustanje motoraOTS
Comment
-
-
Originally posted by KanarinacMa nije problem naci karburator kolko je problem naci kes za karburator.Ovaj moj je 32/34 e sad kad bi nasao da neko menja bilo bi extra ali sta je tu je moracu se snadjem sa ovim sto imam!
P.S. Mislim da je DMTR 32/34 bio takodje i na Fiatu Ritmo/Regata 85S.
Comment
-
-
Ma kakav bubanj ko zna kakvi su karbovi sve neka muljavina.Ja treba u svakom slucaju da farbam haubu zato sto je ispucao git,to su prihvatili kao reklamaciju ali ne znam da li ce biti odusevljeni idejom da ja sad prepravljam haubu pa da je oni farbaju tako da mi je izbijanje zadnje resenje!
Comment
-
Comment