I obavezno ispitati hladnjak...
Pregrevanje
Collapse
X
-
Evo epiloga cele price.
Kako je hladnjak bio sumnjiv od početka dao sam se u potragu za novim (polovnim), imao sam srece, nasao sam jedan preko oglasa za 3000din od Tempre. Pored toga kupio sam termostat (540din) termoprekidač još ranije i nov davač temperature tečnosti u sistemu (800 din).
Zakazao kod majstora, to je bio i najteži deo, sve nešto izbegavaju poslove za koje su već uzeli pare.
Elem, nakon promene hladnjaka, ugradnje termostata i novog davača temperature problemi rešeni kao rukom odnešeni. Motor normalno radi i temperatura se normalno očitava, što ranije nije bio slučaj.
Ipak mi se čini da su majstori zakenjali prilikom sipanja antifriza, ko zna kakva je sve prljavština bila u lavoru pa se začepio hladnjak, pre toga je bio ispravan. Sve mi se čini da ću da tražim novog. Ako neko može da mi preporuči nekog korektnog (NS i okolina), ne tražim jeftinog (ti su na kraju najskuplji) neko ko će da se prihvati posla, pošteno da ga odradi u dogovorenim rokovima. Hm sve mi se čini da tražim nemoguće ali...
Pozdrav!
Comment
-
-
Originally posted by Vlada_nbgdAko i posle toga hladnjak bude neravnomerno zagrejan obavezno ga menjaj.Vremenom je postao porozan i verovatno ima dosta taloga samim tim su mu i celije zapusene sto je razlog slabog hladjenja motora...FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
iz cele price mislim da ti je jedino trebalo da samo ponovo ozracis sistem
a ako ti treba korektan majstor a nije ti daleko da dodjes u sm
auto servis andjelic fiat,lancia,alfa i covek radi samo te automobile
i izuzetno je korektan
imas i u begecu sinisu koji se malo ne pridrzava rokova ako su veci kvarovi u pitanju ali je i on ok
cene kod obojice su korektnecroma 1.6 90 god
Comment
-
Comment