Crevo za gorivo ispod kola

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Daka
    CBC Senator
    • 15.06.2005
    • 277
    • Subotica

Crevo za gorivo ispod kola

Veceras posle smene,krenuo sam kuci kolima i kad sam izlazio sa zemljanog parkinga zakacio sam verovatno neku ciglu ili kamen sa patosom koji mi je pokidao crevo za benzin negde na sredini vozila.Gorivo je iscurelo ali sva sreca pa sam veran korisnik LPG-a i nisam izjavio defekt(stigao kuci koja je udaljena 50km).Pitanje je sledece:Gde nabaviti to plasticno crevo ili ako je neko imao slican problem kako je to resio u faazonu "URADI SAM". Padaju mi neke ideje ,ali bih vas molio ako je neko imao takav problem da mi napise iskustva u vezi istog!? auto je fiat punto kec
  • xxx1
    CBC Član
    • 17.12.2007
    • 93
    • Batajnica

Mozda je to povratno crevo goriva, koje vraca visak goriva nazad u rezervoar. Ako je to gumeno crevo u pitanju, najbolje je da ga zamenis a kratkorocno resenje je da nadjes pukotinu i oblepis izolir trakom, i onda neces smeti da punis pun rezervoar, jer ce gorivo pod pritiskom ako je pun rezervoar ponovo cureti.
    Akceleracioni momenat je kad okine varnica pa se zapali corba pa klip krene da zalece na dole

Comment

• Rubi
      CBC Senator XXL
      • 06.05.2005
      • 519
      • Beograd

Cini mi se da sam video da se ta creva prodaju na metar - raspitaj se u prodavnicama delova.
      (\__/)
      (='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
      (")_(") your signature to help him gain world domination.

http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/

Comment

• Goran
        Moderator
        • 06.10.2004
        • 535
        • Vrbas

Ja sam jednom drugaru montirao umesto tog plasticnog bakarnu cev za plin, funkcionice vec nekoliko godina
        Originally posted by Dora
        Banovao me Goran
        Ako ne mozes da im objasnis, zbuni ih!

Comment

• Daka
          CBC Senator
          • 15.06.2005
          • 277
          • Subotica

Popravio sam,odsekao skalpelom osteceni deo( oko 6 cm),kupio crevo za gorivo pola metra od tih pola metra odsekao nekih 20 cm ugurao plasticna creva u to gumeno i zategao shelnama.Sipao gorivo 3 litre pustio da radi na mestu i nigde ne curi.Popravka trajala 20-tak minuta cena 120 din!!!

Comment

Working...
          X