Ljudi muci me ovaj problem pa me razbija, kada uspem da upalim auto posle dugotrajnog izbacivanja vazduha iz sistema, radi super, lepo ide, prima gas, ne gusi se, ali kada prenoci ujutro nema sanse da ga upalim, negde vuce fals vazduh i sva nafta se "smulji" nazad u rezervoar! To mi je stari problem koji sam bio resio privremeno ali sada se ponovo pojavio. Mislim da mi kuciste filtera za naftu pravi problem, da tu povlaci vazduh. Nigde ne mogu da nadjem novo kuciste filtera, to je onaj filter sto se zavije u kuciste a dovod i odvod se kace u to kuciste.
Pitanje br 1: da li mogu da stavim filter od Golfa 2, onaj sa 2 izvoda, sa tim bih eliminisao kuciste filtera, da li ce imati dovoljan protok nafte? Ne vidim razlog zasto ne bi.

Pitanje br 2: Da li je moguce da su bakarne podloske lose, odnosno da na njima vuce vazduh? Posle posla idem u potragu za novim, cisto da probam, sistem eliminacije. Da li one moraju da se zagreju pre stezanja posto cini mi se da mi je jedan majstor bas to uradio?
Kvar nije veliki i skup ali mi sve zivce pokida, sa starim autom nikada nije dosadno!!!
Pozdrav
Pitanje br 1: da li mogu da stavim filter od Golfa 2, onaj sa 2 izvoda, sa tim bih eliminisao kuciste filtera, da li ce imati dovoljan protok nafte? Ne vidim razlog zasto ne bi.

Pitanje br 2: Da li je moguce da su bakarne podloske lose, odnosno da na njima vuce vazduh? Posle posla idem u potragu za novim, cisto da probam, sistem eliminacije. Da li one moraju da se zagreju pre stezanja posto cini mi se da mi je jedan majstor bas to uradio?
Kvar nije veliki i skup ali mi sve zivce pokida, sa starim autom nikada nije dosadno!!!
Pozdrav
Comment