Koji mu je vrag?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Rendjo
    CBC Senator XXL
    • 26.06.2006
    • 340
    • Zadar HR

Koji mu je vrag?

Zamjenio motorić lergasa i u redu se ponaša kad je zagrijan(900 o/min)..medjutim prvih 5minuta rada dok se ne zagrije u leru mu osciliraju okretaji od 1500 do 2000 dok se ne umiri na 1500 i tako dok se ne smanji na 900 nakon 10 minuta..Auto je laguna 1.6 16v 107 ks 99god..Bio na dijagnostici i oni kažu da je sve u redu al ja znam da izgledam ko ****** koja nema pojma da vozi prilikom imjene brzina jer uopće mi se ne oduzima gas pri toj radnji I sad mene mehaničari ubjeđuju da je to kao u redu Ko da imam automatski čok

kod zamene nekih IAC ventila mora se voditi racuna o tome koliko je osovinica izvucena iz kucista pre ugradnje.jesi uradio zamenu dihtunga?
    okreni kljuc u bravi na kontakt sacekaj deset sekundi onda iskljuci kontakt i onda probaj da upalis.

Comment

• Fabia & Avensis
      CBC Senator
      • 25.05.2006
      • 215
      • Podgorica - MNE!

Re: Koji mu je vrag?

Originally posted by Rendjo
      Zamjenio motorić lergasa i u redu se ponaša kad je zagrijan(900 o/min)..medjutim prvih 5minuta rada dok se ne zagrije u leru mu osciliraju okretaji od 1500 do 2000 dok se ne umiri na 1500 i tako dok se ne smanji na 900 nakon 10 minuta..Auto je laguna 1.6 16v 107 ks 99god..Bio na dijagnostici i oni kažu da je sve u redu al ja znam da izgledam ko biiiip! koja nema pojma da vozi prilikom imjene brzina jer uopće mi se ne oduzima gas pri toj radnji I sad mene mehaničari ubjeđuju da je to kao u redu Ko da imam automatski čok

Imao sam isti problem na Celicu, ICV je bio u kurcu (Idle Control Valve).
      Mislim da i ti imas isti problem.
      DRIVE A BMW IF YOU WANT TO BE SOMEBODY
      DRIVE A LEXUS IF YOU ARE SOMEBODY

Comment

• Rendjo
        CBC Senator XXL
        • 26.06.2006
        • 340
        • Zadar HR

Re: Koji mu je vrag?

E sad kako da ja to lijepo objasnim svom mehaničaru Što je ustvari taj ICV ventil?

Comment

• jeronimo
          CBC Senator XXL
          • 27.10.2005
          • 390
          • beograd
          • ваз 21214-20

isto što i motorić ler gasa
          prva, druga,kuplung,treća- ruski ti je menjač sila...

Comment

• Rendjo
            CBC Senator XXL
            • 26.06.2006
            • 340
            • Zadar HR

Jadan ja s tim mehaničarima kojima moram po forumima tražiti odgovore za boljke mog auta..da je jedan takav nego svi

Comment

Working...
            X