eh... na koje grane su nam spali "majstori"...
umesto da popravljaju oni kvare, dobro, mozda je i moja greska sto sam uopste vozio kod tog elektricara. elem odvezem auto kod elektricara da mi uradi brzinomer, i on vise stete neg koristi. zove me po kola, dodjem on kaze jao nisam uspeo da namestim nema sajlu, ma ti japanci su crap kablova na sve strane ovo ono, sednem za volan kad meni ne svetli tabla. pitam ga sta je to, on kaze kad sam povezivao nesto je sevnulo verovatno osigurac (sevnulo
). upalim auto skroz cudan zvuk, trokira, nista dodjem do kuce, zamenim osigurace radi tabla (radi pozicija posto je i od nje otisao osigurac), ali auto i dalje trokira, cale kaze radi na 3 cilindra... ne znam sta da radim, dal' da palim radionicu shatro majstoru il nesto drugo, nek mi neko pomogne. sta moze biti? jel neki spoj? svecice? sta li je. hvala na pomoci.
Auto radi na 3 cilindra
Collapse
X
-
A da probas da skidas jedan po jedan kabli pa da osluskujes promene u zvuku motora? I istovremeno da posmatras da li uopste baca struju na sve svecice ...
Nije taj majstor mogao da pokvari bogzna staOriginally posted by Valent VudrigaKako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
to sa pajserom mi svi preporucuju...
prvo da sredim auto, pa tek onda.
btw ako je napravio kratak spoj znaci li da su svecice bye bye ili mozda oni kablovi od njih. u trio motors je jedna svecica 2000 dinara, znaci 100e za 4 komada, zato moram da budem siguran da li su one u pitanju.
Comment
-
-
Da me ubijes ne bi znao kako da napravim kratak spoj na svecicama!
Nisam cuo da sve 4 mogu da stradaju odjednom.
Uostalom , sam kazes da radi na TRI svecice. Znaci jedna te zeza. Ili jedan kabal. Ne skodi zamena svecica, al 2000 po komadu - previse!
Na tvom mestu,prvo bih proverio dal svi kablovi bacaju struju prema svecicama. U tom slucaju ne moras da kupujes svecice...
Imas na linku iznad neke modele svecica sa cenama (valjda sam pogodio tvoj model)Originally posted by Valent VudrigaKako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Na onom linku iznad imas i cene , tako da ne moze da kosta svecica 2000.
Potrazi na ovom forumu M-powera, nabavice ti iste svecice za manje love.
http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... highlight=
A u vezi presavijanja kad se uhvatis za kablove, pa to je siguran nacin da proveris ispravnost. Ako boli-kupi nove.Originally posted by Valent VudrigaKako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Pa da, no dobro, to je cena, sigurno je i kvalitet.u trio motors je jedna svecica 2000 dinara, znaci 100e za 4 komada
Hvala ti za link, cekam caleta pa cemo da proverimo tuche li struja (bolje on nego jaNa onom linku iznad imas i cene , tako da ne moze da kosta svecica 2000.
Potrazi na ovom forumu M-powera, nabavice ti iste svecice za manje love.
A u vezi presavijanja kad se uhvatis za kablove, pa to je siguran nacin da proveris ispravnost. Ako boli-kupi nove.
), i da vidimo jel do svecica, ako jeste pisem na onaj forum.
Comment
-
-
Verovatno je doslo do neke zabune. Ili su sve 4 max 2000din ili ste gledali za platinu ili iridium gde je jedna oko 1000din.Originally posted by X00ljaPa da, no dobro, to je cena, sigurno je i kvalitet.u trio motors je jedna svecica 2000 dinara, znaci 100e za 4 komadaTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Ove su za Nissan 200sx i rade posao 100.000km, jedna je 2000din.Verovatno je doslo do neke zabune. Ili su sve 4 max 2000din ili ste gledali za platinu ili iridium gde je jedna oko 1000din.
Porucio sam iste kao sto su bile u njemu (od Honde Civic cini mi se) one su 300din komad.
Comment
-
Comment