Imam ogroman problem!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Kanarinac
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2004
    • 2870
    • BG,Weedikovac

Imam ogroman problem!

E ovako vise ne znam sta da radim poludecu dakle imam nekoliko problema sa yugom koji me jako irititaju,prvi je:

Znaci ponekad kad se auto zagreje a i ne mora uglavnom kad ga ugasim i ocu ponovo da upalim on nece da vergla tj. vergla ali jako tesko ko da je akumulator prazan a nije .Akumulator je ok, alternator lepo puni a anklaser je danas bio kod elektricara i zamenjen je rotor medjutim opet nista!To je rpvi problem drugi problem je
    Danas posle nekog vremena sam prebacio na besznin da vozim (neko vreme = par nedelja) tj. nesatlo mi plina!Prebacim na benzin sve ok kad stajem ja a on se ugasi kao nizak mu ler gas ja ga upalim opet on se opet ugasi odem sad do majstora on mi pojaca ler gas ja reko super ali mkad dam malo jaci gas i pustim on se ugaasi sam od sebe

Sta moze da mu bude aj pomagajte posto pocinjem da se nosim sa mislju da ga olipam bejzbol palicom i zavrsim sa tim!!!

I love my
  • Wiz
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3104
    • Nish

da ga olipam bejzbol palicom i zavrsim sa tim!!!

To je najbolje resenje ) ) )

A da nije pumpa za gorivo,skoro sam na jednoj ladi imao taj problem

Comment

• Boki Ar
      CBC Senator XXL
      • 11.11.2004
      • 2827
      • Aranđelovac
      • Vektra

Yugo

Zapušena ler dizna,a to što ne vergla vidi masu motora-ako je ok,popravi anlaser.Ne sekiraj se , to su sitnice.Ler diznu možeš sam da skineš videćeš je
      sa desne strane karburatora (u pravcu vožnje gledano),ispod kućišta filtera za vazduh liči na mesingani zavrtanj ,glava za "običan odrvrtač" - "šrafciger".
      Pozdrav!
      Boki

Comment

• srdjan_p
        CBC Senator XXL
        • 01.12.2004
        • 1915
        • ZR

Ahhh ti i tvoji "majstori", lepo ti ja nabavio pravi alnaser a ti se stisao za kintu, e pa eto ti sad

Comment

• Kanarinac
          CBC Senator XXL
          • 08.10.2004
          • 2870
          • BG,Weedikovac

Ma nisam se stisao nego nemam kesa!A anlaser sam sredio po drugi put tako da nije on u pitanju a masa je u redu!

E sad pumpa nije jer on normalno povuce gorivo kad verglam ali nekad kad dam gas pa pustim on se ugasi,pojacao sam ler ali nista jedino ako je t dizna!!

I love my

Comment

• coco
            CBC Senator XXL
            • 24.10.2004
            • 476
            • i`am from the land that is placed nowhere

Originally posted by Wiz
            da ga olipam bejzbol palicom i zavrsim sa tim!!!

To je najbolje resenje ) ) )

A da nije pumpa za gorivo,skoro sam na jednoj ladi imao taj problem
            meni se vratio taj problem. ler gas na benzinu nije isti kao i na plinu. uz rastelovane ventile i pomjereno pretpaljenje jos i ovo....lada prosla polugeneraku i sad mi je rashtimana do yaya. btw pumpa za gorivo mi je ociscena od smeca, promjenjen filter za gorivo i pumpa baca u pravoj maniri ruskog vozila ....zaljeva karburator uredno. ali se gasi na ler gasu. ako ga pojacam onda mi na plinu divlja...ima li netko rjesenje?
            "Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"

Comment

• sri98
              Admin od Trpeze
              • 24.10.2004
              • 7262
              • Republic of Konjarnik
              • Toyota Corolla E 210

Kani, a da ti predjes malo u japanski program????
              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• No name
                CBC Veteran
                • 28.02.2005
                • 164
                • Novi Sad

Kanarinac da li si dirao mozda razvodnik paljenja? Mozda je pomereno previse u ranije paljene.To se meni desavalo kad preteram u pred paljenju,kad zaverglas anlaser se muci i jedva okrece.Probaj da ga pomeris malo u kasnije (u desno).

Comment

• 24v
                  CBC Senator XXL
                  • 11.12.2004
                  • 479
                  • Beograd, Karaburma

Promeni akumulator i izbaci plin!!!!
                  I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

• kilson
                    Moderator
                    • 09.10.2004
                    • 3216
                    • NoviBGD
                    • AR 75 GT

Re: Imam ogroman problem!

Originally posted by Kanarinac
                    ...alternator lepo puni...
                    Shta to znachi lepo puni, koliko V? Definitivno mi izgleda kao da ne puni, jer posle vozhnje, akumulator se iscrpi i eto problema sa paljenjem (dok se dotichni ne povrati iz kolapsa)...
                    Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• Kanarinac
                      CBC Senator XXL
                      • 08.10.2004
                      • 2870
                      • BG,Weedikovac

Ne normalno puni to je provereno akumulator je u redu!
                      Desava mi se apsolutno isto sto i coco -u znaci identicno.

A drugo sto se anlasera tice tesko vergla kad se auto zagreje neko mi je sponuo neki hladan lem sta god to znacilo!

I love my

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Originally posted by Kanarinac
                        Ne normalno puni to je provereno akumulator je u redu!
                        Desava mi se apsolutno isto sto i coco -u znaci identicno.

A drugo sto se anlasera tice tesko vergla kad se auto zagreje neko mi je sponuo neki hladan lem sta god to znacilo!
                        Pa sad, to je tako prosta stvar da nema neke mudrolije.
                        "Srditi anlaser" ne znači i popraviti. Ako je ispravan sto posto, onda nemaš masu ili je akumulator crko.
                        U svakom slučaju moraš ići do nekog ko se razume i ima opremu.
                        Anlaser može da vrti bez opterećenja a kad ga staviš da vrti motor nema snage. Probio rotor i skratio namotaje, loše čaure pa se deformiše od temperature, loš lem na četkicama pravi veliki otpor, itd....
                        Sve će lepo da radi kad se proba na stolu, a na motoru jok.

Masa se proba rukom, neko pali auto a ti držiš žicu (masu) koja ide sa akumulatora na šasiju, ako dobiješ plik nije dobra masa )

Akumulator se proba tak oda uzmeš neki sa drugih kola i zameniš samo da probaš.
                        Sistem eliminacije.
                        Ili odeš kod električara koji ima Grol aparat i probni sto za opterećenje, platiš mu i posle kad ne radi, opališ ga ciglom.
                        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                        X