Ispravljanje plastichen kutije za vazdusni filter

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vizant
    CBC Član
    • 28.03.2006
    • 23
    • sever
    • Kia Sorento v6 3.5 '05 Alfa Romeo 164 super v6 24v '94 Alfa romeo 1750 GTV '71

Ispravljanje plastichen kutije za vazdusni filter

Ovo je kutija od KIA sorento 2005 (uzeo ga pre par dana) udaren spreda i sad sredjujem, na zalost ne mogu da pronadjem ovu kuciste/kutiju da kupim a treba da se ceka poprilicno ako se naruci, pa ako neko zna
    cime da zagrejem da popusti ova tvrda plastika i ispravi i koja je tehnika i cime da zalepim ovo sto je puklo...

• nemanya
    CBC Veteran
    • 29.03.2008
    • 199
    • Beograd

Postoji jedna alatka koja baca mlaz veoma vruceg vazduha.
    Zove se fen za farbu..izgleda ovako

Ako znas nekoga ko to ima i ako si snalazljiv,mozes sam..u suprotnom - odnesi kod nekog boljeg plasticara.
    Sto se tice lepljenja,svrati u Wurth,oni imaju lepak za sve
    "..da ima karburator,ja bih znao da ga ... produvam. Al' ova elektrika,sve neke dizne i koješta..ki da teraš šporet.."

Comment

• Uros Piperski
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2005
      • 2978
      • Beograd

ako nemas fen pri ruci sipaj vodu u serpu i stavi na runglu dok ne prokljuca... dalje znas i sam. samo ideja, ne garantujem uspeh . Mozda se vrati u trenutno stanje...

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• deki-ascona
        Bio nam je drug! RIP
        • 10.04.2007
        • 2118
        • NI , Trosharina

Sto se tice lepljenja,svrati u Wurth,oni imaju lepak za sve
        Probaj pre lepljenja da sastavis, prislonis 1 ili dva parceta lima( duzine 2-3cm sirine 1 cm), razbusis rupice sa obe strane lima da prodju i kroz kuciste, onda zalepis i na kraju stavis limove i kroz rupice pop-nitne.
        Originally posted by Valent Vudriga
        ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
        Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

Working...
        X